lv
Yw5rtoL270YWDgbXJOBfzGjGUnNL6SU3judNVrjy
3037958

Semeņistaja iekļūst W-50 turnīra pusfinālā

Semeņistaja iekļūst W-50 turnīra pusfinālā

Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja piektdien Indijā sasniedza Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Punes W-50 turnīra pusfinālu.

Ar pirmo numuru izsētā Semeņistaja (WTA 142.) ceturtdaļfināla spēlē ar 7-6 (8:6), 6-0 pārspēja Filipīnu tenisisti Aleksandru Ealu, kura rangā ir 187.vietā un šajā turnīrā spēlē ar piekto numuru.

Labāko četrinieka sasniegšana dod 20 WTA ranga punktus. Tiešsaistes rangā Semeņistaja pakāpusies uz karjeras rekordaugsto 119.pozīciju.

Pusfinālā Semeņistajas pretiniece būs Japānas tenisiste Mojuka Učijima, kura WTA rangā atrodas 171.vietā un turnīrā spēlē ar trešo numuru.

Savukārt dubultspēlēs Semeņistaja ar Ealu izsētas ar ceturto numuru un sasniegušas pusfinālu, kurā piektdien vēl spēkosies ar Japānas tenisistēm Saki Imamuru un Naho Sato.

Jau ziņots, ka ceturtdien Diāna Marcinkēviča duetā ar Somijas pārstāvi Anastasiju Kuļikovu dubultspēļu turnīra ceturtdaļfinālā ar 6-1, 6-7 (2:7), 6:10 zaudēja turnīra pirmajām raketēm Naiktai Beinsai no Lielbritānijas un Fanijai Stolarai no Ungārijas. Marcinkēviča, kura vienspēlēs zaudēja pirmajā kārtā, dubultspēļu turnīru noslēdza ar 11 WTA ranga punktiem.

Turnīrs Punē notiek uz cietā seguma.

Ostapenko ar Kičenoku sasniedz Austrālijas atklātā čempionāta finālu

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko pārī ar ukrainietei Ludmilu Kičenoku piektdien sezonas pirmajā "Grand Slam" turnīrā - Austrālijas atklātajā čempionātā - iekļuva finālā.

Latvijas/Ukrainas duets sacensībās izlikts ar 11.numuru un pusfinālā ar 7-5, 7-5 ...

Daugavpils gatavojas «Muzikālās bankas» finālšovam; pilsētas viesus sagaida ar īpašiem piedāvājumiem
Sestdien, 27. janvārī, noskaidrosim aizvadītā gada vērtīgāko popa un roka dziesmu Latvijas Radio 2 rīkotajā aptaujā "Muzikālā banka 2023". Jau ceturto gadu Latvijas Radio 2 dziesmu aptaujas "Muzikālā banka" sadarbības partneris ir Daugavpils pilsēta, t...
Vai stirnām šoziem ir viegli dzīvot Latvijā (+VIDEO)

Muzeja zoologi pastāstīs par interesantiem dzīvniekiem.


Latvijas Nacionālajā dabas muzejā sestdien, 27.janvārī, no plkst.11.00 līdz 16.00 notiks pasākums ģimenēm ar bērniem par 2024.gada dzīvnieku - stirnu.

Ģimenes dienā "Stirna un citi pārnadži" ikvien...



Komentāri