lv
4ESv8ronvbzaXrMrbXMyxsXRwFrOhAqpAa9MAEDY
3037706

Daugavpils gatavojas «Muzikālās bankas» finālšovam; pilsētas viesus sagaida ar īpašiem piedāvājumiem

Daugavpils gatavojas «Muzikālās bankas» finālšovam; pilsētas viesus sagaida ar īpašiem piedāvājumiem
Sestdien, 27. janvārī, noskaidrosim aizvadītā gada vērtīgāko popa un roka dziesmu Latvijas Radio 2 rīkotajā aptaujā "Muzikālā banka 2023". Jau ceturto gadu Latvijas Radio 2 dziesmu aptaujas "Muzikālā banka" sadarbības partneris ir Daugavpils pilsēta, tādēļ arī šoreiz vērtīgākās dziesmas tituls tiks noskaidrots Daugavpils Olimpiskajā centrā. Daugavpils, kurai "Muzikālā banka" kļuvusi par vienu no vērienīgākajiem gada pasākumiem, šogad dalībniekus un viesus sagaida ar īpašiem piedāvājumiem. Tos jau no piektdienas triju dienu garumā sarūpējuši Daugavpils tūrisma objekti un uzņēmēji.
Vai stirnām šoziem ir viegli dzīvot Latvijā (+VIDEO)

Muzeja zoologi pastāstīs par interesantiem dzīvniekiem.


Latvijas Nacionālajā dabas muzejā sestdien, 27.janvārī, no plkst.11.00 līdz 16.00 notiks pasākums ģimenēm ar bērniem par 2024.gada dzīvnieku - stirnu.

Ģimenes dienā "Stirna un citi pārnadži" ikvien...

Baņķieris: Latvijā ir viens no zemākajiem inflācijas rādītājiem ES (+VIDEO)

Tajā pašā laikā augstā nenoteiktība un politiskās diskusijas ir bijuši šķēršļi, lai ātrāk atgūtos privātpersonu patēriņš.

Ekonomiskās aktivitātes izaugsmi Latvijā ievērojami ietekmēja inflācija, salīdzinoši vājais eksports un izaugsmes trūkums apstrādes...

TIEŠRAIDE: Starptautiska konference «Desmit gadi kopā ar eiro»
Eiropas Komisija sadarbībā ar Latvijas Banku piektdien, 26. janvārī, no plkst. 9 līdz 16 rīko starptautisku konferenci "Desmit gadi kopā ar eiro".


Komentāri