lv
BCYYb0zHJtH8iJDOTR3VwcirRc0jRR735eka9TFf
3031714

TIEŠRAIDE. Ikgadējās ārpolitikas debates Saeimā

TIEŠRAIDE. Ikgadējās ārpolitikas debates Saeimā
Saeimā ceturtdien notiek ikgadējās ārpolitikas debates, kurās ārlietu ministrs Krišjānis Kariņš ("Jaunā Vienotība") uzstājas ar ziņojumu par paveikto un iecerēto darbību Latvijas ārpolitikā un Eiropas Savienības jautājumos. Šajā ziņojumā pausts kopumā optimistisks skatījums uz Latvijas drošības stāvokli, neraugoties uz arvien pieaugošo spriedzi pasaulē.
Gauss: «airBaltic» šogad pārsniegs 2019.gada pārvadāto pasažieru rādītājus

Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" šogad pārsniegs 2019.gadā pārvadāto pasažieru rādītājus, prognozējot, ka šogad "airBaltic" pārvadās vairāk nekā piecus miljonus pasažieru, aģentūrai LETA atzina "airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss.

Viņš...

«Pasažieru vilciens» ceturtdien atcēlis divus vilcienus Aizkraukles līnijā

AS "Pasažieru vilciens" ceturtdien ir atcēlis divus vilcienus Aizkraukles līnijā, liecina kompānijas publiskotā informācija.

Tostarp tehnisku iemeslu dēļ ir atcelti vilcieni Rīga (plkst.7.18)-Aizkraukle (plkst.8.40) un vilciens Aizkraukle (plkst.9.05)-R...

VID sācis 258 kriminālprocesus par sankciju pret Krieviju un Baltkrieviju pārkāpšanu
Valsts ieņēmumu dienests (VID) kopš Krievijai un Baltkrievijai piemēroto sankciju ieviešanas par to pārkāpšanu pēdējo divu gadu laikā sācis vairāk nekā 250 kriminālprocesus, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta panorāma" pastāstīja VID Muita...


Komentāri