lv
SRrHsOAYWw2oNbFUwLltx9r2Y6h5OIY3cxYHRb60
3031488

«Pasažieru vilciens» ceturtdien atcēlis divus vilcienus Aizkraukles līnijā

«Pasažieru vilciens» ceturtdien atcēlis divus vilcienus Aizkraukles līnijā

AS "Pasažieru vilciens" ceturtdien ir atcēlis divus vilcienus Aizkraukles līnijā, liecina kompānijas publiskotā informācija.

Tostarp tehnisku iemeslu dēļ ir atcelti vilcieni Rīga (plkst.7.18)-Aizkraukle (plkst.8.40) un vilciens Aizkraukle (plkst.9.05)-Rīga (plkst.10.30).

Vienlaikus "Pasažieru vilciens" arī norāda, ka stipra snigšana atsevišķos Latvijas reģionos var izraisīt vilcienu kavējumus.

"Pasažieru vilciens" ir izveidots 2001.gadā, nodalot iekšzemes pasažieru pārvadājumus no "Latvijas dzelzceļa" veiktajām funkcijām. Iepriekš "Pasažieru vilciens" bija 100% "Latvijas dzelzceļa" meitasuzņēmums, taču 2008.gada oktobrī tas tika pārveidots par valsts uzņēmumu.

VID sācis 258 kriminālprocesus par sankciju pret Krieviju un Baltkrieviju pārkāpšanu
Valsts ieņēmumu dienests (VID) kopš Krievijai un Baltkrievijai piemēroto sankciju ieviešanas par to pārkāpšanu pēdējo divu gadu laikā sācis vairāk nekā 250 kriminālprocesus, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta panorāma" pastāstīja VID Muita...
LTV iegūst Pasaules čempionāta hokejā raidtiesības

Latvijas Televīzija (LTV) parakstījusi līgumu ar "Infront Sports & Media AG", iegūstot ekskluzīvas raidtiesības Latvijā par Pasaules čempionāta hokejā pārraidīšanu līdz 2028.gadam, aģentūru LETA informēja LTV pārstāve Ginta Martini.

Skatītājiem būs iesp...

Krievijā ražotās pārtikas preces varētu būt nonākušas vairākās valsts iestādēs

Krievijā ražotās pārtikas preces caur publiskajiem iepirkumiem varētu būt nonākušas vairākās valsts un pašvaldību iestādēs, līdzīgi kā tas noticis "Latvijas Televīzijas" (LTV) gadījumā, kas iepriekš ziņoja par Krievijā ražotā zīmola "Greenfield" tējas ...



Komentāri