lv
Kp4AzAQaYHEBDEF61btHseFtQQJFbvaKU3fPkvwd
3026131

Latvijas skeletona «tēvs» Dainis Dukurs: Pēc jauniešu olimpiskajām medaļām esam krustcelēs

Latvijas skeletona «tēvs» Dainis Dukurs: Pēc jauniešu olimpiskajām medaļām esam krustcelēs
Latvijas jaunie skeletonisti izcīnīja pilnu medaļu komplektu pasaules jauniešu ziemas olimpiskajās spēlēs, iepriecinot Daini Dukuru, kurš pēc savu titulēto dēlu Martina un Tomasa sportista gaitu noslēguma arvien gādā par sporta veida nākotni Siguldā izveidotajā Skeletona akadēmijā. Dukurs sarunā ar LSM.lv pastāstīja, ka ir gandarīts par akadēmijas audzēkņu veikumu, mājās atvedot trīs no sešām jaunatnes olimpiskajām medaļām, tomēr panākumi vēl nepadara skaidrākas nākotnes perspektīvas. 
Ūdens līmenis straujāk kāpj Kurzemes upēs

Kopš atkušņa sākuma ūdens līmenis straujāk cēlies Kurzemes upēs, savukārt Daugavā un upēs valsts austrumu daļā tas nav būtiski paaugstinājies, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Bārtā pie Dūkupjiem ūdens līmenis kopš pirmd...

«Swedbank» peļņa Latvijā pērn pieaugusi divas reizes
Latvijā lielākā komercbanka AS "Swedbank Latvija" 2023. gadā strādājusi ar 274 miljonu eiro peļņu, kas ir divreiz vairāk, salīdzinot ar bankas iepriekšējā gadā nopelnītajiem 132 miljoniem eiro, informēja bankā.
Gauss: 4 gadu laikā aviobiļešu cenas Latvijā pieaugušas par 27% (+VIDEO)

A220 lidmašīnas darbība tika apturēta rezerves daļu un apkopes personāla trūkuma dēļ.

Latvijā regulārajos reisos pērn tika pārvadāti ap 4,5 miljoniem aviapasažieru. Kompānijas airBaltic izpilddirektors Martins Gauss pavēstīja:

"Ja mēs raugāmies uz 2019....



Komentāri