lv
sHwQV3HSR1I1VCw94XAlt78xwv2NaulANaU13r3Q
3014843

Sniega sanesumi un putenis apgrūtina braukšanu daudzviet Latvijā

Sniega sanesumi un putenis apgrūtina braukšanu daudzviet Latvijā

Pirmdienas rītā sniega sanesumi un putenis apgrūtina braukšanu daudzviet Latvijā, aģentūru LETA informēja VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

LVC informē, ka sniega sanesumi un putenis daudzviet Latvijā apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem.

Slidenos un sniegotos ceļa posmus tīra un kaisa ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 110 ziemas tehnikas vienības.

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir Rīgas, Liepājas, Ventspils, Kuldīgas, Saldus, Talsu, Tukuma, Dobeles, Jelgavas, Bauskas, Aizkraukles, Ogres, Limbažu, Cēsu, Valmieras, Valkas un Gulbenes apkārtnēs.

Uzturēšanas darbi tiek veikti prioritārā secībā, vispirms tiek notīrīti noslogotākie valsts galvenie autoceļi. Pēc snigšanas beigām pilnībā ceļus attīra no sniega trīs līdz 24 stundu laikā. Savukārt ceļi ar grants segumu tiek uzturēti ar piebraukta sniega kārtu.

Autovadītājiem ir jābūt īpaši uzmanīgiem, izvēloties autoceļa seguma stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un ievērojot drošu distanci ar priekšā braucošajiem transportlīdzekļiem, atgādina LVC.

Porziņģis ar 32 punktiem sekmē «Celtics» uzvaru pār «Rocekts»
Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā izcēlās ar 32 punktiem un palīdzēja Bostonas "Celtics" izcīnīt panākumu.
Pirmdien gaidāms stiprs vējš, nokrišņi un apledojums

Pirmdien visā Latvijā pastiprināsies dienvidu vējš, gaidāmas brāzmas līdz 15-20 metriem sekundē, vietām piekrastē - līdz 22-24 metriem sekundē, brīdina sinoptiķi.

Debesis būs apmākušās, gaidāmi nokrišņi - sniegputenis, lietus un atkala, daudzviet veidos...

Viesstrādnieki un pensionāri? Kur Latvija meklēs darbarokas
Arvien lielāks iztrūkums pēc augstākās kvalifikācijas dabaszinātņu, IKT un inženierzinātņu speciālistiem, trūks darbinieku ar profesionālo vidējo izglītību, bet pārāk daudz būs to, kuri studējuši sociālās, komerczinības vai humanitārās zinības. Tā liec...


Komentāri