lv
EQe4QTDdRO5Ki4KeF5a3mYiaOOjFfKKuXQt0f4HM
2983890

Vilciens Tukuma virzienā šodien brauc ar aptuveni 80 minūšu kavējumu

Vilciens Tukuma virzienā šodien brauc ar aptuveni 80 minūšu kavējumu

Vilciens Tukuma virzienā brauc ar aptuveni 80 minūšu kavējumu, liecina AS "Pasažieru vilciens" publiskotā informācija.

PV informē, ka vilciens Rīga (plkst.11.39)-Tukums (plkst.12.59) brauc ar aptuveni 76 minūšu kavējumu, jo tika gaidīts Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests.

Jau ziņots, ka laika apstākļu dēļ otrdien ir iespējama vilcienu kavēšanās, jo vilcienu kustībai var traucēt sniegputeņa ietekme uz pārmiju pārvedu darbību, kā arī nolīkuši koki dzelzceļa malā.

Informāciju par operatīvām izmaiņām vilcienu grafikā var noskaidrot PV mājaslapā "vivi.lv", kā arī mobilajā lietotnē "Vivi Latvija".

Ledus sala Jelgavā gaida viesus (+VIDEO)

Festivālā tiks radītas 45 konkursa skulptūras, bet kopumā būs apskatāmi vairāk nekā 60 ledus objekti.

No 2. līdz 4. februārim Jelgavā – Jāņa Čakstes bulvārī, Pasta salā un brīvdabas koncertzālē “Mītava” – norisināsies 25. jubilejas Starptautiskais Ledus...

Noskaidrotas «Muzikālās bankas» 15 fināldziesmas; uzvarētāju noteiks ceremonijas tiešraides skatītāji
Ar klausītāju un ekspertu balsojuma palīdzību noskaidrotas tās 15 dziesmas, kas turpinās sacensību par 2023. gada vērtīgākās popa un roka dziesmas titulu Latvijas Radio 2 aptaujā "Muzikālā banka 2023". Šogad pirmo reizi aptaujas vēsturē uzvarētāju star...
Ostapenko sasniedz Austrālijas atklātā čempionāta otro kārtu

Latvijas pirmā rakete sieviešu tenisā Aļona Ostapenko, kura Austrālijā aizvada karjerā veiksmīgāko sezonas sākumu, otrdien "Australian Open" pirmajā kārtā guva panākumu un pārliecinoši sasniedza otro kārtu.

Ostapenko, kura ir planētas desmitā rakete un ...



Komentāri