lv
Kevg4tXkrjnbci4BLpvbLJ8RyAxdWKdznvJOnlB1
2983874

Noskaidrotas «Muzikālās bankas» 15 fināldziesmas; uzvarētāju noteiks ceremonijas tiešraides skatītāji

Noskaidrotas «Muzikālās bankas» 15 fināldziesmas; uzvarētāju noteiks ceremonijas tiešraides skatītāji
Ar klausītāju un ekspertu balsojuma palīdzību noskaidrotas tās 15 dziesmas, kas turpinās sacensību par 2023. gada vērtīgākās popa un roka dziesmas titulu Latvijas Radio 2 aptaujā "Muzikālā banka 2023". Šogad pirmo reizi aptaujas vēsturē uzvarētāju starp 15 fināldziesmām noteiks tikai un vienīgi klausītāju un skatītāju balsojums noslēguma ceremonijas tiešraides laikā 27. janvārī īsi pēc pulksten 21.00 Latvijas Radio 2 un LTV1 tiešraidē un sabiedrisko mediju portālā LSM.lv no Daugavpils Olimpiskā centra. "Muzikālās bankas 2023" finālšovu vadīt uzticēts talantīgajam mūziķim un producentam Helvijam Fiņķim, kurš plašāk pazīstams ar skatuves vārdu Fiņķis.
Ostapenko sasniedz Austrālijas atklātā čempionāta otro kārtu

Latvijas pirmā rakete sieviešu tenisā Aļona Ostapenko, kura Austrālijā aizvada karjerā veiksmīgāko sezonas sākumu, otrdien "Australian Open" pirmajā kārtā guva panākumu un pārliecinoši sasniedza otro kārtu.

Ostapenko, kura ir planētas desmitā rakete un ...

Februārī Spīķeru kvartālā tiks atvērts bezpeļņas inovāciju centrs (+VIDEO)

"Labākais veids, kā nodrošināt labklājību, ir radīt uzņēmumus ar augstu pievienoto vērtību".

1. februārī Spīķeru kvartālā durvis vērs “Startup House Riga” – inovācijām, sadarbībai un izaugsmes veicināšanai veltīts centrs, kuru varēs izmantot Latvijas ja...

Pasečņiks atzīts par Spānijas augstākās līgas 18.kārtas labāko spēlētāju (VIDEO)

Latvijas basketbolists Anžejs Pasečņiks atzīts par Spānijas augstākās līgas (ACB) 18.kārtas labāko spēlētāju, vēsta turnīra organizatori.

Jau ziņots, ka sestdien Pasečņiks "Palencia" rindās izcēlās ar 29 punktiem un desmit atlēkušajām bumbām un palīdzēj...



Komentāri