lv
8EsetWxuTaGZVulRkSGeI67rvQrONFFFt2iUMJCf
29749

Eiropas Savienības tiesas tiesnese: Latvijai jāvērtē, kā samērot ārkārtas situāciju uz robežas ar starptautiskajām tiesībām

Eiropas Savienības tiesas tiesnese: Latvijai jāvērtē, kā samērot ārkārtas situāciju uz robežas ar starptautiskajām tiesībām
Latvijai joprojām ir jāskatās, kā samērot ārkārtas situāciju uz austrumu robežas ar starptautiskajām saistībām, kā arī jāpilnveido cilvēktiesību aizsardzības zināšanas valsts pārvaldē un tiesu sistēmā. Tā pirms piektdien gaidāmās Rīgas Juridiskās augstskolas ikgadējās konferences par cilvēktiesību jautājumiem sacīja Eiropas Savienības tiesas tiesnese Ineta Ziemele.
«Twitter» sāks darbinieku atlaišanu
Sociālais tīkls "Twitter" ir paziņojis, ka piektdien sāks savu darbinieku atlaišanu, jaunajam īpašniekam Īlonam Maskam ar strauju rīcību mēģinot padarīt šo uzņēmumu par finansiāli drošu.
Ādažos demonstrēs virtuālās realitātes risinājumus militārām vajadzībām

Ādažu bāzē šodien notiks virtuālās un papildinātās realitātes risinājumu demonstrācija 5G militārā pielietojuma testa vidē, informēja Aizsardzība ministrijas Preses nodaļa.

Pasākumu apmeklēs ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV), aizsardzības minist...

Notiks tiešsaistes diskusija par bērnu digitālo drošību un veselību

Šodien notiks izglītojošs vebinārs un diskusija par bērnu digitālo drošību un veselību, informēja pasākuma rīkotāji tehnoloģiju uzņēmumā SIA "Tet".

Pasākums notiks plkst.12 tiešsaistē, un to būs iespējams vērot "Māmiņu klubs" un "Tet" "Facebook" lapās.

...


Komentāri