lv
TjvtT8eMwJ7bhbuWp4jTcfAeBHmaQlv69Mt3J7ck
29211

Notiks tiešsaistes diskusija par bērnu digitālo drošību un veselību

Notiks tiešsaistes diskusija par bērnu digitālo drošību un veselību

Šodien notiks izglītojošs vebinārs un diskusija par bērnu digitālo drošību un veselību, informēja pasākuma rīkotāji tehnoloģiju uzņēmumā SIA "Tet".

Pasākums notiks plkst.12 tiešsaistē, un to būs iespējams vērot "Māmiņu klubs" un "Tet" "Facebook" lapās.

Pasākumā piedalīsies Latvijas Drošāka interneta centra vadītāja Maija Katkovska, "Tet" ilgtspējas attīstības direktore Adriana Kauliņa, kā arī psihoterapeits Nils Sakss Konstantinovs, kas stāstīs par to, kā parūpēties par bērnu digitālo drošību un veselību laikā, kad modernās tehnoloģijas un internets ienāk kā vecāku, tā arī bērnu ikdienā arvien vairāk.

Pasākuma otrajā daļā Bērnu klīniskā universitātes slimnīca psihiatre Karīna Beinerte vēstīs par viedierīču lietošanas ietekmi uz bērna smadzeņu attīstību un psihisko veselību, apcelšanu un datorspēļu atkarību, bet pediatre un miega speciāliste Marta Celmiņa vecākiem atklās digitālās vides ietekmi uz bērna miegu un režīmu.

Vienlaikus klīniskā psiholoģe Kristiāna Kalniņa runās par to, kā saprast savu bērnu digitālajā laikmetā un iedibināt veselīgas robežas, savukārt mikrologopēde Anastasija Irbe un viena no grāmatas "Bērns mācās runāt ģimenē" autorēm vēstīs par bērnu valodas attīstību digitālajā laikmetā.

Pagājušā nedēļā Latvijā turpināja pieaugt dīzeļdegvielas vidējā cena

Pagājušajā nedēļā Latvijā 95.markas benzīna vidējā cena samazinājās par 0,7%, bet dīzeļdegvielas vidējā cena palielinājās par 0,6%, liecina Eiropas Komisijas (EK) apkopotie dati.

Šonedēļ publiskotā EK informācija liecina, ka Latvijā litrs 95.markas benz...

Ja tur būs Putins, mēs tur nebūsim,- Zelenskis par G20 samitu

Ukraina atteiksies no dalības G20 samitā, kas paredzēts 15. un 16.novembrī, ja uz to ieradīsies Krievijas diktators Vladimirs Putins, ceturtdien paziņojis Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis.

Zelenskis norādījis, ka saskaņā ar viņa personīgo un Kij...

Jaunākā prognoze – nākamā nedēļa varētu būt pēdējā rudenīgi siltā nedēļa šogad
Nākamnedēļ gaisa temperatūra Latvijā gaidāma krietni virs normas un iespējami siltuma rekordi, savukārt novembra otrajā pusē laiks kļūs vēsāks, prognozē sinoptiķi.


Komentāri