lv
vcUFoMqpH5alZZc3vPQp1V9RPwQ1iYxo9DrtCJUN
29209

Ja tur būs Putins, mēs tur nebūsim,- Zelenskis par G20 samitu

Ja tur būs Putins, mēs tur nebūsim,- Zelenskis par G20 samitu

Ukraina atteiksies no dalības G20 samitā, kas paredzēts 15. un 16.novembrī, ja uz to ieradīsies Krievijas diktators Vladimirs Putins, ceturtdien paziņojis Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis.

Zelenskis norādījis, ka saskaņā ar viņa personīgo un Kijivas oficiālo nostāju Kremļa saimnieka piedalīšanās samitā izslēdz Ukrainas dalību tajā.

Viņš piebildis, ka šodienas telefonsarunas laikā ar Indonēzijas prezidentu Džoko Vidodo Ukraina saņēmusi atkārtotu ielūgumu piedalīties samitā, kuru šogad rīko Džakarta.

Jaunākā prognoze – nākamā nedēļa varētu būt pēdējā rudenīgi siltā nedēļa šogad
Nākamnedēļ gaisa temperatūra Latvijā gaidāma krietni virs normas un iespējami siltuma rekordi, savukārt novembra otrajā pusē laiks kļūs vēsāks, prognozē sinoptiķi.
Levits izsludina 'izlaboto' Pašvaldību likumu
Valsts prezidents Egils Levits izsludinājis Saeimas pēc otrreizējās caurlūkošanas pieņemto Pašvaldību likumu, liecina Valsts prezidenta kancelejas piektdienas rītā publicētais paziņojums sociālajos medijos.
Zināmi iespējamie nākamās valdības ministri
Par nākamās valdības atbildības jomu sadali piedāvājums jau izskanējis, kur “Jaunā Vienotība” atbildētu par sešām ministrijām un ieņemtu arī premjera amatu, bet “Apvienotais saraksts” un Nacionālā apvienība katra savā pārvaldībā saņemtu četras ministri...


Komentāri