lv
ON76Z0LdQRTdkF4ONtkUDDqJmUNe5qVcIAu6QKI5
2943394

Otrdien visā Latvijā gaiss kļūs krietni siltāks

Otrdien visā Latvijā gaiss kļūs krietni siltāks

Otrdien Latvijā būs mākoņaināks un krietni siltāks laiks - gaisa temperatūra dienā paaugstināsies līdz -2..+3 grādiem, prognozē sinoptiķi.

Tuvākajā naktī turpināsies temperatūras kāpums. Pirmdienas vakarā vietām dienvidaustrumu novados vēl būs -20 grādi, bet otrdienas rītā visā valstī gaiss kļūs siltāks par -10 grādiem, piekrastē temperatūra sasniegs +2 grādus.

Valsts austrumos debesis būs pārsvarā apmākušās, Latvijas rietumu un centrālajā daļā daudzviet uzspīdēs saule. Vietām gaidāma migla un nelieli nokrišņi.

Ieplūstot siltākam un mitrākam gaisam, daudzviet veidosies apledojums uz autoceļiem un ietvēm.

Pūtīs lēns līdz mērens rietumu, ziemeļrietumu vējš. Piekrastē un dienas otrajā pusē arī valsts austrumu daļā gaidāmas brāzmas līdz 10-14 metriem sekundē.

Rīgā otrdien būs daudz mākoņu, starp tiem uzspīdēs saule un nav gaidāmi būtiski nokrišņi. Uz ielām un ietvēm var veidoties apledojums. Pūtīs lēns līdz mērens rietumu vējš. Naktī gaiss kļūs par vairākiem grādiem siltāks, dienā temperatūra sasniegs +1 grādu.

5 tendences uzņēmumu darbībā 2024. gadā

Jauns gads mūsu dzīvē ierasti ienāk ar jaunām cerībām, sapņiem un arī ar tikai tam raksturīgām tendencēm. Šis gads nebūs izņēmums, un jau tagad izkristalizējas svarīgākie attīstības virzieni Latvijas uzņēmējdarbības vidē. Aplūkosim piecus nozīmīgākos, ...

Ostapenko WTA rangā saglabā 12.pozīciju

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko jaunākajā WTA rangā saglabā 12.pozīciju, bet dubultspēlēs izdevies pakāpties par sešām vietām uz 28.pozīciju.

Ostapenko jauno sezonu pagājušajā nedēļā sāka Brisbenas "WTA 500" sērijas turnīrā, kur vienspēlēs sasniedza ...

«Aizliegtais paņēmiens» Kijivā: Parasta pilsētas dzīve, kuru jebkurā brīdī var izjaukt nāvējošs uzbrukums
Drīz apritēs divi gadi, kopš Krievija sāka karu pret Ukrainu. Karš mainīja politisko dienaskārtību pasaulē un ikdienas ritējumu Eiropā. Protams, karš līdz nepazīšanai izmainīja cilvēku dzīves Ukrainā. Valsts galvaspilsēta Kijiva no frontes līnijas ir a...


Komentāri