lv
VpZuYqPK9dcg8QET6DV5e1GXjM7KyW6lPJacRMV9
2943158

«Aizliegtais paņēmiens» Kijivā: Parasta pilsētas dzīve, kuru jebkurā brīdī var izjaukt nāvējošs uzbrukums

«Aizliegtais paņēmiens» Kijivā: Parasta pilsētas dzīve, kuru jebkurā brīdī var izjaukt nāvējošs uzbrukums
Drīz apritēs divi gadi, kopš Krievija sāka karu pret Ukrainu. Karš mainīja politisko dienaskārtību pasaulē un ikdienas ritējumu Eiropā. Protams, karš līdz nepazīšanai izmainīja cilvēku dzīves Ukrainā. Valsts galvaspilsēta Kijiva no frontes līnijas ir aptuveni 600 kilometru attālumā. Varētu domāt, ka Kijivā dzīve rit kā parastā pilsētā, jo cilvēki dodas uz darbu un veikaliem, kursē sabiedriskais transports. Taču jebkurā brīdī to visu var izjaukt gaisa trauksme, kas brīdina par kārtējiem Krievijas raķešu vai dronu uzbrukumiem. Kā ir sadzīvot ar karu? To Latvijas Televīzijas raidījums skaidroja Kijivā. 
SEPLP prasa Latvijas Radio vadībai plānu, lai neatkārtotos klusums ēterā

Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (SEPLP) ir uzdevusi Latvijas Radio vadībai sniegt redzējumu, kā turpmāk novērst tādas situācijas kā pagājušajā nedēļā, kad neliela ugunsgrēka dēļ uz pāris stundām pārtrauca skanēt ētera raidījumi.

SEL...

Zviedrija plāno nosūtīt uz Latviju bataljona lieluma kontingentu

Zviedrija plāno nosūtīt uz Latviju bataljona lieluma kontingentu NATO kaujas grupu sabiedroto spēku sastāvā, atsaucoties uz Zviedrijas premjera Ulfa Kristersona pausto, tviterī paziņojis Latvijas aizsardzības ministrs Andris Sprūds (P).

"Esam gandarīti...

No Nīderlandes saņemts pieteikums par 2 miljonu eiro izmaksu no OCTA fonda

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (LTAB) no Nīderlandes saņēmis pieteikumu par divu miljonu eiro izmaksu no obligātās civiltiesiskās atbildības (OCTA) Garantijas fonda.

LTAB kopš pērnā gada vidus ir sācis saņemt dokumentus no Nīderlandes Z...



Komentāri