lv
vzkdjwccxm94ic0CwTwlvgIGbAalWGF0lapezgNP
2936614

Drošības politikas eksperte: Šogad Ukrainai svarīgākais būs nezaudēt drosmi, Rietumiem – vēlēšanas

Drošības politikas eksperte: Šogad Ukrainai svarīgākais būs nezaudēt drosmi, Rietumiem – vēlēšanas
Iespējams, 2024. gadā Ukrainas frontē nesagaidīsim milzu pārmaiņas, tāpēc ukraiņiem šogad īpaši svarīgi nezaudēt drosmi un uzdrošināšanos veikt svarīgus triecienus Krievijas spēkiem. Vai tie ir nogremdēti karakuģi, vai raķetes Krievijas teritorijā – šādi uzbrukumi ir ļoti nozīmīgi, tie ir kā "zāles pret iesaldēta konflikta depresiju". Tikmēr rietumvalstīs šogad īpaši nopietni jāuztver vēlēšanas, Latvijas Radio raidierakstā "Drošinātājs" vērtēja Vācijas Māršala fonda Ziemeļu novirziena vadītāja un drošības politikas pētniece Kristīne Bērziņa.
Latvijas meži meklē profesionāļus efektīvai apsaimniekošanai (+VIDEO)

Peļņas pieaugumu galvenokārt ietekmēja ieņēmumi no koksnes pārdošanas.

Noslēdzās pieteikumu saņemšana izsludinātajā konkursā uz AS "Latvijas valsts meži" (LVM) valdes locekļu amatiem. Nominācijas komisija ir izskatījusi saņemtos pieteikumus un veikusi p...

Ārpolitikas eksperts: Šajā desmitgadē pasaules ekonomikai izaugsme, pēc tam iespējama Lielā depresija
Pasaules ekonomikas prognozes 2024. gadā ir piesardzīgi pozitīvas. Un, lai arī kopumā 2020. gados ekonomika augs, 30. gados iespējama Lielās depresijas atgriešanās, prognozēja Latvijas Ārpolitikas institūta direktors Kārlis Bukovskis.
Girgensons gūst uzvaras vārtus NHL mačā (VIDEO)

Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons sestdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē guva uzvaras vārtus un tika atzīts par mača otro zvaigzni, savukārt Teodors Bļugers asistēja precīzā metienā tukšos vārtos.

Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" viesos ar...



Komentāri