lv
44TC3HJ5xoFogVn26R23vI92duCMUqxm0VrtuWjO
2930622

Dita Rietuma – no modes mēles uz pasaules kino festivālu skatuvēm

Dita Rietuma – no modes mēles uz pasaules kino festivālu skatuvēm
Dita Rietuma, kinokritiķe, mākslas zinātņu doktore un Nacionālā kino centra direktore, ir autoritāte kino kultūras jomā. Dita daudzkārtīgi uzrunājusi Latvijas auditoriju ne tikai no Latvijas, bet it bieži – no starptautiskiem kino festivāliem Berlīnē, Kannās, un arī pati bijusi dažādu starptautisku kinofestivālu žūrijas locekle, – šī gada janvārī viesojas raidījumā "Daudz laimes, jubilār!".
SM: kravu plūsma uz ostām 10 gadu laikā samazinājusies 4,3 reizes (+VIDEO)

"Iepriekš uzsāktās reformas virziens bija pareizs tajā ziņā, ka ir jādepolitizē pārvaldība", - pauž Briškens.

"Mēs skatāmies uz ostu reformu plašākā nozares kontekstā, bet tas nozīmē, ka attiecībā uz ostām mums ir pilna rīcības brīvība sameklēt efektīv...

Sestdien sniegs un apledojums apgrūtina braukšanu visā Latvijā

Sestdien sniegs un apledojums apgrūtina braukšanu visā Latvijā, VS.LV informēja VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC) pārstāvji.

Šorīt sniegs un apledojums visā Latvijas teritorijas apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem.

Slid...

Farmācijas uzņēmumi: pastāv risks, ka medikamenti Latvijā nebūs pieejami

Nosakot ierobežojumus un pieļaujamo ražotāja cenu slieksni, Latvijai jāņem vērā nelielais tirgus lielums, kura dēļ pastāv risks, ka daudzi medikamenti Latvijā nebūs pieejami, noslēdzoties sabiedriskajai apspriešanai par Veselības ministrijas (VM) iecer...



Komentāri