lv
YovUohM7OjK8aCQTBAxT9mnxtllg5GJTdQ57o6MX
2930422

Sestdien sniegs un apledojums apgrūtina braukšanu visā Latvijā

Sestdien sniegs un apledojums apgrūtina braukšanu visā Latvijā

Sestdien sniegs un apledojums apgrūtina braukšanu visā Latvijā, VS.LV informēja VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC) pārstāvji.

Šorīt sniegs un apledojums visā Latvijas teritorijas apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem.

Slidenos ceļa posmus tīra un kaisa ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 65 VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs"

ziemas dienesta tehnikas vienības.

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir visā Latvijas teritorijā.

Autovadītājiem ir jābūt īpaši uzmanīgiem, izvēloties autoceļa seguma stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un ievērojot drošu distanci ar priekšā braucošajiem transportlīdzekļiem, norāda LVC.

Farmācijas uzņēmumi: pastāv risks, ka medikamenti Latvijā nebūs pieejami

Nosakot ierobežojumus un pieļaujamo ražotāja cenu slieksni, Latvijai jāņem vērā nelielais tirgus lielums, kura dēļ pastāv risks, ka daudzi medikamenti Latvijā nebūs pieejami, noslēdzoties sabiedriskajai apspriešanai par Veselības ministrijas (VM) iecer...

Sestdienas rītā sniegs un apledojums apgrūtina braukšanu visā Latvijā
Sestdienas, 6. janvāra, rītā uz plkst. 6.30 sniegs un apledojums visā Latvijas teritorijas apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, informēja VSIA "Latvijas Valsts ceļi" (LVC). Slidenos ceļa posmus tīra un kaisa ar pretslī...
Ostapenko atklāj sezonā izcīnītu titulu rēķinu, triumfē dubultspēlēs Brisbenas tenisa turnīrā
Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko pārī ar ukrainieti Ludmilu Kičenoku sestdien Austrālijā uzvarēja Brisbenas turnīra finālā dubultspēlēs, izcīnot sezonā pirmo titulu. Abas tenisistes pirmo reizi triumfēja turnīrā Austrālijā.


Komentāri