lv
vIsgfr6QeyFdGKxquHefJRVhK7DLt8cEWqZGSF63
2905445

VIDEO: LTV Vecgada šovs «Sapņu komanda 2024»!

VIDEO: LTV Vecgada šovs «Sapņu komanda 2024»!
Vecgada vakarā, 31. decembrī, pulksten 20.50 LTV1, LSM.lv un REplay.lv būs skatāms košs un skanīgs Latvijas Televīzijas (LTV) šovs "Sapņu komanda 2024", kas triju stundu laikā mēģinās pārliecināt pat visrūdītāko skeptiķi, ka visi Latvijas iedzīvotāji spēj vienoties lieliem mērķiem un sasniegt tos kā komanda. Koncertšova vadītāju lomās – aktrise Dita Lūriņa, mūziķis Jānis Pētersons un brāļi Oskars, Jānis, Mārtiņš un Juris Kozlovski.
Jaunā gada pirmajā dienā gaisa temperatūra turēsies zem nulles

Jaunā gada pirmajā dienā gaisa temperatūra, līdzīgi kā naktī, turēsies zem nulles atzīmes, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) speciālisti.

Dienā būs daļēji mākoņains laiks, rietumos debesis gan saglabāsies mākoņainākas....

Girgensons pēc savainojuma atgriežas Bufalo «Sabres» sastāvā, komanda zaudē NHL spēlē
Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons svētdien pēc vairāk nekā mēnesi ilgušas savainojuma dziedēšanas atgriezās spēlē, bet viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" ar 1:5 viesos piekāpās Otavas "Senators" Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā.
2024. gadā Latvija turpinās aicināt Ķīnu nosodīt Krieviju (+VIDEO)

Atbalsts Ukrainai joprojām ir mūsu valsts svarīgākais ārpolitiskais uzdevums.

Ārlietu ministrs Artūrs Krišjānis Kariņš janvārī iesniegs parlamentam svarīgu dokumentu - Ārlietu ministra ikgadējais ziņojumu par paveikto un iecerēto darbību valsts ārpoliti...



Komentāri