lv
vKuiXRuJu5JpoyC7Cc6xuExLT8zM9rOKdx6OXus3
2894396

Sestdiena būs mākoņaina un mēreni lietaina

Sestdiena būs mākoņaina un mēreni lietaina

Aizejošā gada pirmspēdējā diena Latvijā būs mākoņaina un mēreni lietaina, liecina Latvijas Vides, Ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sagatavotā prognoze.

Dienā laiks saglabāsies lielākoties mākoņains, palaikam gaidāms lietus. Pūtīs lēns līdz mērens dienvidrietumu, rietumu vējš, un gaisa temperatūra saglabāsies +2…+5 grādu robežās.

Rīgā arī dienā laiks būs lielākoties mākoņains, palaikam līs. Pūtīs lēns līdz mērens dienvidrietumu, rietumu vējš, un gaisa temperatūra saglabāsies +3…+5 grādu robežās.

Apledojuma dēļ apgrūtināti braukšanas apstākļi Liepājas, Gulbenes un Valkas apkārtnē
Sestdien no rīta apledojums apgrūtina braukšanu pa valsts reģionālajiem autoceļiem Liepājas un Gulbenes apkārtnē, savukārt Valkas apkārtnē atkalas dēļ ir ļoti apgrūtināta braukšana pa vietējiem autoceļiem, informē "Latvijas Valsts ceļi".
Latvijas ĀM: starptautiskā situācija ir nelabojami pasliktinājusies (+VIDEO)

Janvārī Saeimā notiks debates par valsts ārpolitiku.

"Līdz ar Krievijas agresiju Ukrainā reģionālā un globālā drošības vide ir neatgriezeniski mainījusies", - tā tas ir izteikts Ārlietu ministra ikgadējais ziņojums par paveikto un iecerēto darbību valst...

Iekavēto ES fondu projektu nauda nezudīs – izmantos Bērnu slimnīcai, RAKUS, Rīgas tramvaju līnijām un citiem
Lai gan Eiropas Savienības fondu 2014. – 2020. gada plānošanas periodā Latvija vairākos projektos nespēs ieguldīt visu paredzēto finansējumu – aptuveni 200 miljonus eiro, valsts šo naudu nepazaudēs un izmantos citiem projektiem, kuri bija sagatavoti, b...


Komentāri