lv
mtfc2SivMJQPW7sEGe3InwyHDKMm92lwkYvaN3Mi
2889375

Latvijas Radio kori turpmāk vadīs diriģents Kaspars Putniņš

Latvijas Radio kori turpmāk vadīs diriģents Kaspars Putniņš
Sākot ar 2024. gadu, Latvijas Radio kora mākslinieciskajā vadībā gaidāmas izmaiņas. Kora mākslinieciskais vadītājs un galvenais diriģents jau kopš 1992. gada ir bijis Sigvards Kļava, savukārt Kaspars Putniņš visu šo laiku strādājis kā Latvijas Radio kora diriģents. "Vienotā vīzijā un dombiedrībā vairāk nekā 30 gadu periodā sasniegts augstākais profesionālais līmenis, atpazīstamība visā pasaulē un saņemts ievērojams skaits prestižu balvu," norādīja kora pārstāvji, informējot, ka Kaspars Putniņš nu stājas mākslinieciskā vadītāja un galvenā diriģenta amatā, bet Sigvards Kļava kopā ar kori turpinās lolot savas mākslinieciskās idejas, 2024. gadā stājoties pie Latvijas Radio kora diriģenta pults koncertos gan Latvijā, gan ārvalstīs.
Ne tik sarežģīta medus kūka. Recepte kā svētkiem, tā ikdienai
Medus kūka ir deserts, kas slavens ar savu ilgo gatavošanas laiku, taču, ja iemanās, medus kūkas gatavošana vairs nav tik sarežģīts process, turklāt ir tās garšas vērts. Ar savu medus kūkas recepti Latvijas Radio 5 – "pieci.lv" raidījumā "Nogaršo ar pi...
Nākamā gada sākums būs ļoti smags visai meža nozarei

Nākamā gada sākums būs ļoti smags visai meža nozarei, bet par situācijas stabilizēšanos vai uzlabošanos varēs runāt tikai gada otrajā pusē, aģentūrai LETA stāstīja AS "Latvijas valsts meži" (LVM) valdes priekšsēdētājs Pēters Putniņš.

Tostarp vērtējot ek...

Austrumu robežas žogu grūti pieejamās vietās plāno izbūvēt līdz nākamā gada vidum
Līdz nākamā gada vidum žogu uz Latvijas austrumu robežas ir plānots izbūvēt arī grūti pieejamajās vietās. To Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" sacīja Valsts robežsardzes priekšnieks Guntis Pujāts.


Komentāri