lv
yWilCCoMelVDEXwIGIjmXiJhUaxxIPPFrADa0IzL
2884991

Drošības politikas eksperte: Krievijai nāksies vēl vairāk ierobežot savu klātbūtni Melnajā jūrā

Drošības politikas eksperte: Krievijai nāksies vēl vairāk ierobežot savu klātbūtni Melnajā jūrā
26. decembrī Ukrainas militārie spēki iznīcinājuši vienu no lielākajiem Krievijas kara flotes kuģiem – desanta kuģi "Novočerkassk", uz kura, iespējams, atradušies arī Irānas piegādātie droni "Shahed". Tā ir liela un nozīmīga ziņa, kas vēlreiz pierāda, ka iniciatīva Melnajā jūrā pieder Ukrainai, un Krievijai tajā nāksies vēl vairāk ierobežot savu klātbūtni, Latvijas Radio raidierakstā "Drošinātājs" vērtēja Vācijas Māršala fonda Ziemeļu novirziena vadītāja un drošības politikas pētniece Kristīne Bērziņa.
FOTO: Rīgā ekspluatācijā nodod «Daugavas» stadiona jauno vieglatlētikas manēžu
Ar Būvniecības valsts kontroles atzinumu ekspluatācijā pieņemta "Daugavas" stadiona daudzfunkcionālā vieglatlētikas manēža - apmeklētājiem SIA "Latvijas Nacionālais sporta centrs" jauno sporta ēku atvērs 2024. gada sākumā. 
NEPLP liedzis pieeju visām ar Yandex saistītajām vietnēm Latvijā

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) liegusi pieeju visām ar "Yandex" saistītajām vietnēm Latvijā, tā tviterī paziņojis NEPLP priekšsēdētājs Ivars Āboliņš.

Līdz ar to turpmāk būs liegta pieeja arī vietnei "Yandex Music", kurā Latvi...

Žogu uz Latvijas - Krievijas robežas būvēs seši uzņēmumi

Latvijas - Krievijas robeža ir 283,6 kilometrus gara. Šobrīd uz Latvijas - Krievijas robežas jāizbūvē aptuveni 180 kilometri žoga un vismaz 53 kilometri robežapsardzības infrastruktūras.

VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) izsludinātajā atklātajā cenu...



Komentāri