lv
wtxKZHbT9CDKAb6rUwedyQG4LZpsNH62T1R5UvsK
2884779

NEPLP liedzis pieeju visām ar Yandex saistītajām vietnēm Latvijā

NEPLP liedzis pieeju visām ar Yandex saistītajām vietnēm Latvijā

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) liegusi pieeju visām ar "Yandex" saistītajām vietnēm Latvijā, tā tviterī paziņojis NEPLP priekšsēdētājs Ivars Āboliņš.

Līdz ar to turpmāk būs liegta pieeja arī vietnei "Yandex Music", kurā Latvijā bez maksas pieejami arī Krievijā radīti ES sankcijām pakļautu personu raidieraksti jeb podkāsti un tamlīdzīgs saturs, norāda Āboliņš.

Jau ziņots, ka ar NEPLP pērnā gada 7.aprīļa lēmumu citastarpā nolemts ierobežot Latvijā pieejamo tīmekļa vietni "yandex.ru", liedzot piekļuvi šīs tīmekļvietnes domēna vārdiem vai interneta protokola adresēm un ierobežot piekļuvi Latvijas teritorijā pieejamās "yandex.ru" dublējošām spoguļlapām.

Nepiekrītot NEPLP lēmumam, SIA "Yandex" vērsās Administratīvajā rajona tiesā, kas rakstveida procesā pieteikumu skatīs 2024.gada 29.februārī.

Žogu uz Latvijas - Krievijas robežas būvēs seši uzņēmumi

Latvijas - Krievijas robeža ir 283,6 kilometrus gara. Šobrīd uz Latvijas - Krievijas robežas jāizbūvē aptuveni 180 kilometri žoga un vismaz 53 kilometri robežapsardzības infrastruktūras.

VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) izsludinātajā atklātajā cenu...

Latvijas atpalicība no Baltijas kaimiņiem: cēloņi un sekas

Šī brīža ekonomiskā situācija un attiecīgā monetārā politika ir raisījusi daudzus jautājumus par šobrīd veicamajiem mājas darbiem, lai nākamajā ekonomikas izaugsmes ciklā Latvija piedzīvotu straujāku izaugsmi.

Finanšu nozares asociācijas valdes priekšs...

TOP 7 galvenie uzdevumi 2024.gadam klimatā un enerģētikā: ministra plāni

Energoapgādes drošums, neatkarība, zaļāka nākotnes enerģija, klimatam draudzīgāki - galvenās ministra Kaspara Meļņa 2024.gada prioritātes.

Kas mūs sagaida 2024.gadā klimata un enerģētikas jomā?

TOP 7 galvenie uzdevumi 2024.gadam:

1. Kompensācija vietēj...



Komentāri