lv
F2RG0WLLEBkLORZJjlixNa8BwLAgvQBIai20s4YX
2878384

LTV Vecgada šovu «Sapņu komanda 2024» vadīs Dita Lūriņa, Jānis Pētersons un brāļi Kozlovski

LTV Vecgada šovu «Sapņu komanda 2024» vadīs Dita Lūriņa, Jānis Pētersons un brāļi Kozlovski
Vecgada vakarā, 31. decembrī, plkst. 20.50 LTV1 un REplay.lv būs skatāms košs un skanīgs Latvijas Televīzijas (LTV) šovs "Sapņu komanda 2024", kas triju stundu laikā mēģinās pārliecināt pat visrūdītāko skeptiķi, ka visi Latvijas iedzīvotāji spēj vienoties lieliem mērķiem un sasniegt tos kā komanda. Koncertšova vadītāju lomās – aktrise Dita Lūriņa, mūziķis Jānis Pētersons un brāļi Oskars, Jānis, Mārtiņš un Juris Kozlovski.
Banku analītiķi par to, kāds bezdarba līmenis Latviju sagaida nākamā gada beigās

Latvijā bezdarbs nākamā gada beigās varētu būt ap 6-6,7% līmenī, aģentūrai LETA prognozēja banku analītiķi.

Bankas "Citadele" ekonomists Mārtiņš Āboliņš aģentūrai LETA pauda, ka labā ziņa darba tirgū ir tā, ka, neskatoties uz nelielo ekonomikas lejupslī...

Trešdien gaidāms sniegs

Trešdien debesis virs Latvijas dažviet skaidrosies, tomēr Baltijas jūra un Rīgas līcis veidos nokrišņu mākoņus, kas valsts austrumu, vietām arī rietumu daļā nesīs sniegu un slapju sniegu, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Vie...

Sāk kursēt vilciens starp Viļņu un Rīgu

Lietuvas valsts dzelzceļa grupas "Lietuvos geležinkeliai" pasažieru pārvadājumu meitasuzņēmums "LTG Link" šodien sāk vilciena reisus starp Viļņu un Rīgu, aģentūru LETA informēja "Lietuvos geležinkeliai" pārstāvji.

"LTG Link" vilciens no rīta dosies ceļā...



Komentāri