lv
jsVKBqPUAG1BhWIgR0ab880KtCXq0C4AnM8ZawbE
2877991

Trešdien gaidāms sniegs

Trešdien gaidāms sniegs

Trešdien debesis virs Latvijas dažviet skaidrosies, tomēr Baltijas jūra un Rīgas līcis veidos nokrišņu mākoņus, kas valsts austrumu, vietām arī rietumu daļā nesīs sniegu un slapju sniegu, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Vietām Vidzemē snigšana būs stipra un gaidāma arī neliela putināšana, kā arī redzamības pasliktināšanās.

Ceļi būs slideni.

Pūtīs mērens līdz mēreni stiprs ziemeļrietumu, rietumu vējš, kas piekrastē brāzmās sasniegs 15 līdz 17 metriem sekundē. Maksimālā gaisa temperatūra būs -1 +4 grādiem.

Rīgā dienā palaikam gaidāms sniegs, slapjš sniegs, tomēr starp nokrišņu zonām debesis arī skaidrosies. Ielas un ietves būs slidenas! Pūtīs mēreni stiprs ziemeļrietumu, rietumu vējš, kas brāzmās sasniegs 15 līdz 17 metriem sekundē.

Maksimālā gaisa temperatūra gaidāma +2 līdz +3 grādi.

Sāk kursēt vilciens starp Viļņu un Rīgu

Lietuvas valsts dzelzceļa grupas "Lietuvos geležinkeliai" pasažieru pārvadājumu meitasuzņēmums "LTG Link" šodien sāk vilciena reisus starp Viļņu un Rīgu, aģentūru LETA informēja "Lietuvos geležinkeliai" pārstāvji.

"LTG Link" vilciens no rīta dosies ceļā...

Apledojums un sniegs apgrūtina braukšanu lielākajā daļā valsts
Šorīt uz plkst. 6.30 sniegs un apledojums lielākajā daļā Latvijas teritorijas apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, informēja VSIA "Latvijas Valsts ceļi" (LVC). Sniegotos ceļa posmus tīra un kaisa ar pretslīdes materiāl...
Skrundā un Rudbāržos būtiski paaugstināsies apkures tarifs

No nākamā gada 1.februāra Skrundā un Rudbāržos būtiski paaugstināsies apkures tarifs, sasniedzot 120,50 eiro par vienu megavatstundu (MWh) bez pievienotās vērtības nodokļa, liecina Kuldīgas novada domes lēmums.

Salīdzinot ar patlaban spēkā esošajiem apk...



Komentāri