lv
MzCGi7M2ZpJEMB5lK61QRzQ9xQVTwnYRTJtOw9Uf
2869167

Sniegs un apledojums apgrūtina braukšanu lielākajā daļā Latvijas teritorijas

Sniegs un apledojums apgrūtina braukšanu lielākajā daļā Latvijas teritorijas

Sniegs un apledojums apgrūtina braukšanu lielākajā daļā Latvijas teritorijas, aģentūru LETA informēja VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Slidenos ceļa posmus tīra un kaisa ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 102 VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" ziemas dienesta tehnikas vienības.

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir visā Latvijas teritorijā.

Saglabājas neseno nokrišņu un atkušņa laikā ieviestie masas ierobežojumi uz grants ceļiem pārsvarā Kurzemē un Zemgalē. Transportlīdzekļa masas ierobežojumi ieviesti 77 grants ceļu posmos.

Autovadītājiem ir jābūt īpaši uzmanīgiem, izvēloties autoceļa seguma stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un ievērojot drošu distanci ar priekšā braucošajiem transportlīdzekļiem, norāda LVC.

Latvijā 48% iedzīvotāju inflācijas dēļ šogad sākuši dzīvot taupīgāk

Gandrīz puse jeb 48% Latvijas iedzīvotāju inflācijas jeb cenu pieauguma dēļ šogad ir sākuši dzīvot taupīgāk, un, lai samazinātu tēriņus, 59% Ziemassvētkus plāno svinēt pieticīgāk, informē "Luminor Bank" pārstāvji, atsaucoties uz veikto Latvijas iedzīvo...

Plāno atvieglot tūrisma un rekreācijas būvju būvniecību jūras piekrastē

Plānots atvieglot tūrisma un rekreācijas būvju būvniecību jūras piekrastē, liecina Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) sagatavotie un Tiesību aktu portālā iesniegtie noteikumi par kārtība, kādā izsniedz atļauju laukuma izman...

Pavasarī 12 fizikas skolotāji dosies mācību vizītē uz CERN

Nākamā gada martā 12 Latvijas fizikas skolotāji dosies uz Šveici, lai piedalītos Eiropas Kodolpētniecības centra (CERN) Baltijas valstu fizikas skolotāju programmā un papildinātu zināšanas, aģentūra LETA uzzināja Rīgas Tehniskajā universitātē.

CERN pied...



Komentāri