lv
x7joAHjKp61oP0wmws7f2CA1auMT3RzYfDLq0pKN
2865882

Diennaktī pieķerti 13 transportlīdzekļu vadītāji par braukšanu alkohola reibumā

Diennaktī pieķerti 13 transportlīdzekļu vadītāji par braukšanu alkohola reibumā

Uz Latvijas autoceļiem pagājušajā diennaktī pieķerti 13 transportlīdzekļu vadītāji par braukšanu alkohola reibumā.

Par braukšanu reibumā seši transportlīdzekļu vadītāji pieķerti Rīgas reģionā, trīs Zemgalē, divi Vidzemē un pa vienam Kurzemē un Latgalē.

Par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā sākti divi administratīvo pārkāpumu procesi un 11 kriminālprocesi. Automašīnas konfiskācija tiks piemērota septiņos gadījumos.

Pagājušajā diennaktī uz Latvijas autoceļiem pieķerti kopumā 125 atļautā braukšanas ātruma pārsniedzēji, tostarp Vidzemē - 40, Rīgas reģionā - 36, Latgalē - 29, Kurzemē - 11, bet Zemgalē - deviņi.

Vienlaikus septiņi autovadītāji pieķerti par agresīvu braukšanu, tostarp pa trim Rīgas reģionā un Kurzemē, bet viens Latgalē.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pagājušajā diennaktī pieņemti 363 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tostarp Latgalē fiksēti 107 administratīvie pārkāpumi, bet Vidzemē - 91.

Naktī visā Latvijā gaidāmi nokrišņi un pastiprināsies vējš

Naktī visā Latvijā gaidāmi nokrišņi, tostarp gaidāms sniegs, slapjš sniegs un Latvijas rietumu daļā lietus, kā arī pastiprināsies vējš, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Centrā norāda, ka naktī uz pirmdienu, 25.decembri, debe...

Bļugeram divas rezultatīvas piespēles «Canucks» uzvarā NHL spēlē (VIDEO)

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers sestdien divreiz rezultatīvi piespēlēja Vankūveras "Canucks" uzvarā savā laukumā Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā.

"Canucks" ar 7:4 (2:2, 3:1, 2:1) apspēlēja Sanhosē "Sharks".

Latvijas uzbrucējs tika pie rezultativit...

Kino klasikas cienītāji janvārī Rīgā redzēs pasaules līmeņa šedevrus (VIDEO)

Par lektorija devīzi šogad izvēlēta frāze “starmešu gaismā”.


Trešdien, 10. janvārī, ar leģendārās Čārlija Čaplina filmas “Rampas ugunis” (1952) seansu, kuru ievadīs kinozinātnieces un Nacionālā Kino centra vadītājas Ditas Rietumas lekcija, sāksies jau d...



Komentāri