lv
EeJwAfCuaMSaXD8ZfUN6nUo9G0qP1mHfdlO4AjME
284802

Nākamgad Positivus notiks Lucavsalā, vairs nebūs telšu pilsētiņas

Nākamgad Positivus notiks Lucavsalā, vairs nebūs telšu pilsētiņas

Arī nākamgad festivāls "Positivus" norisināsies Rīgā, Lucavsalā, informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Elva Lorence.

Festivāls ilgs divas dienas - 14.jūlijā un 15.jūlijā. Tajā vairs nebūs telšu pilsētiņas.

No trešdienas, 23.novembra, trīs dienas pirmās festivāla biļetes būs pieejamas par zemāko "Early Bird" biļešu cenu tīmekļvietnē "positivusfestival.com" un "Biļešu servisa" tīklā.

Divu dienu biļete maksās 69 eiro, VIP biļetes cena būs 199 eiro. Vienas dienas biļetes būs pieejamas līdz ar galveno mākslinieku izziņošanu. Biļešu cena mainīsies no 26.novembra, un pārējie biļešu veidi pārdošanā nonāks nākamajā gadā.

Divas Rīgas Dzemdību nama speciālistes apbalvotas par mūža ieguldījumu profesijā
Rīga, 21.nov., LETA. Pirmdien Rīgas Dzemdību nama 75 gadu jubilejas svinīgajā pasākumā divām iestādes speciālistēm Valsts prezidenta kundze pasniegusi apbalvojumus par mūža ieguldījumu profesijā, aģentūra LETA uzzināja Valsts prezidenta kancelejā. ...
Krievija nesaņem Irānas raķetes. Kāpēc?

Krievija šobrīd nevar saņemt Irānas raķetes "Fateh-110" un "Zolfaghar", kas spēj nolidot 300 un 700 kilometrus lielus attālums, jo piegāžu procesu aizkavē zināmi faktori, kas radušies, iespējams, diplomātisko resursu iesaistes rezultātā, pirmdien pavēs...

Rīgā palielināts vietu skaits naktspatversmēs

Iestājoties aukstākam laikam, Rīgā pagarināti naktspatversmju darba laiki, kā arī palielināts vietu skaits naktspatversmēs un zupas virtuvēs izsniegto porciju daudzums, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvalde.

Oktobrī patversmēs uztur...



Komentāri