lv
cvlUaN2SSdMNdnIuVEYYaP6JLw1Yz8MU7NfKqgQS
2846720

Ukrainas vēstniecībai bez maksas piegādās siltumu

Ukrainas vēstniecībai bez maksas piegādās siltumu

Galvaspilsētas siltumapgādes uzņēmums "Rīgas siltums" līdz nākamā gada septembrim bez maksas piegādās Ukrainas vēstniecībai siltumu, šodien lēma Rīgas dome, atļaujot šādu ziedojumu.

Siltumenerģija 150 megavatstundu apmērā tiks ziedota Ukrainas vēstniecības ēkas Kalpaka bulvārī 3 siltumapgādes nodrošināšanai.

"Rīgas siltuma" apgrozījums pagājušajā finanšu gadā, kas ilga no 2022.gada 1.oktobra līdz šā gada 30.septembrim, pēc provizoriskiem datiem bija 442 miljoni eiro, kas ir divas reizes vairāk nekā iepriekšējā finanšu gadā, savukārt kompānijas peļņa pieauga par 17,2% - līdz 1,84 miljoniem eiro, liecina uzņēmuma publiskotā informācija.

"Rīgas siltums" ir viens no galvenajiem siltumenerģijas piegādātājiem Rīgā. Kompānijas kapitālā 49% pieder Rīgas domei, 48,99% - Latvijas valstij, 2% - SIA "Enerģijas risinājumi. RIX", bet "Latvenergo" pieder 0,005% akciju.

Kazāks: Rimšēviča lieta bankai un Latvijai radīja lielu reputācijas triecienu

Bijušā Latvijas Bankas prezidenta Ilmāra Rimšēviča apsūdzēšana kukuļošanas noziegumos 2018.gadā bija smags reputācijas trieciens Latvijas Bankai un valstij kopumā, šovakar Latvijas Televīzijas raidījumā "Šodienas jautājums" atzina Latvijas Bankas prezi...

Kazāks par atbalstu kredītņēmējiem: Valdības iejaukšanās ir pamatota, bet risinājums nav tas labākais
Valdības iejaukšanās banku darbībā laikā, kad būtiski pieaugusi to peļņa, ir pamatota, tomēr pieņemtais risinājums atbalstīt kredītņēmējus, kuru hipotekārā kredīta atlikums ir līdz 250 000 eiro, nav tas labākais, Latvijas Televīzijas raidījumā "Šodiena...
Daugavpils plāno veidot industriālo parku kopā ar Augšdaugavas novadu

Daugavpils pilsētas pašvaldība, piesaistot ap 17 miljonus eiro Eiropas Atveseļošanas un noturības mehānisma finansējuma, kopā ar Augšdaugavas novadu plāno veidot "viedo tehnoloģiju un pētniecības centra" industriālo parku Locikos.

Augšdaugavas novada pā...



Komentāri