lv
xOIeBtCVmot1VaupwdR1W3oA48v1YmB6RqLI87aQ
2846471

Kazāks par atbalstu kredītņēmējiem: Valdības iejaukšanās ir pamatota, bet risinājums nav tas labākais

Kazāks par atbalstu kredītņēmējiem: Valdības iejaukšanās ir pamatota, bet risinājums nav tas labākais
Valdības iejaukšanās banku darbībā laikā, kad būtiski pieaugusi to peļņa, ir pamatota, tomēr pieņemtais risinājums atbalstīt kredītņēmējus, kuru hipotekārā kredīta atlikums ir līdz 250 000 eiro, nav tas labākais, Latvijas Televīzijas raidījumā "Šodienas jautājums" vērtēja Latvijas Bankas prezidents Mārtiņš Kazāks. Viņš norādīja, ka atbalstam bija jābūt mērķētam.
Daugavpils plāno veidot industriālo parku kopā ar Augšdaugavas novadu

Daugavpils pilsētas pašvaldība, piesaistot ap 17 miljonus eiro Eiropas Atveseļošanas un noturības mehānisma finansējuma, kopā ar Augšdaugavas novadu plāno veidot "viedo tehnoloģiju un pētniecības centra" industriālo parku Locikos.

Augšdaugavas novada pā...

VID turpmāk attīstīsies kā klientorientēta servisa iestāde

No Valsts ieņēmumu dienesta (VID) plānots atdalīt tiesībsargājošās iestādes - Nodokļu un muitas policijas pārvaldi un Iekšējās drošības pārvaldi, liecina Finanšu ministrijas (FM) informatīvais ziņojums, kas iesniegts saskaņošanai valdībā.

VID Nodokļu un...

Latvijas volejbola līdere Levinska pirmo profesionālo līgumu noslēdz Turcijā
Latvijas sieviešu volejbola izlases spēlētāja Marta Kamēlija Levinska pēc lieliskas sezonas ASV studentu sporta (NCAA) čempionātā karjeru turpinās Turcijas klubā Ankaras PTT, sākot profesionāles gaitas.


Komentāri