lv
NW6raZcpboRJWfkmn8bd9PBK1WTif5FqiZyrQd1u
2824203

Rastorgujevam Pasaules kausa posmā 22.vieta 12,5 kilometru iedzīšanā

Rastorgujevam Pasaules kausa posmā 22.vieta 12,5 kilometru iedzīšanā

Latvijas biatlonists Andrejs Rastorgujevs sestdien Šveicē Pasaules kausa trešajā posmā ieņēma 22.vietu 12,5 kilometru iedzīšanā.

Uzvaru izcīnīja norvēģis Juhanness Tingnēss bē, kurš ar trim kļūdām šaušanā trasi beidza 32 ar pusi minūtēs.

Otrais ar divām kļūdām šautuvē bija viņa tautietis Endre Stremsheims, atpaliekot no Bē 24,7 sekundes, bet trešais - vēl viens norvēģis Sturla Holms Lēgreids, kurš ar vienu kļūdu šautuvē Bē zaudēja 29,1 sekundi.

Ceturtais finišēja zviedrs Martins Ponsiuloma, piektais - vēl viens norvēģis Juhanness Dāle-Ševdāls, sestais - francūzis Kentēns Fijons Majē, visiem šaušanā kļūdoties trīs reizes.

Rastorgujevs pirmajās trīs ugunslīnijās nekļūdījās ne reizi, bet pēdējā šaušanā mēroja divus soda apļus, finišējot 22.vietā 58 sportistu konkurencē un Bē zaudējot divas minūtes un 9,7 sekundes.

Pasaules kausa pirmajā posmā iedzīšanā Rastorgujevs, startējot ar 31.numuru, sacensību gaitā spēja pakāpties līdz 22.pozīcijai, bet finišēja 29.vietā. Otrajā posmā pirms nedēļas viņš arī ierindojās 29.vietā.

Pasaules kausa kopvērtējumā visu individuālo disciplīnu summā līderis ar 394 punktiem ir J.T.Bē, 351 punkts ir T.Bē, bet 301 punktu ir sakrājis Lēgreids.

Rastorgujevs ar 116 punktiem ieņem 23.vietu, bet Birkentāls ar trim punktiem - 66.vietu.

Bobslejista Cipuļa divnieka ekipāža iekļūst sešiniekā Pasaules kausa posmā
Latvijas ekipāža Emīls Cipulis/Dāvis Spriņģis sestdien Austrijā ieņēma sesto vietu Pasaules kausa bobslejā trešajā posmā, bet Jēkabs Kalenda un Edgars Ungurs ierindojās 15.vietā.
Svētdienas pēcpusdienā Latviju sasniegs plaša nokrišņu zona

Turpmākajā diennaktī meteoroloģiskie laika apstākļi Latvijā būtiski nemainīsies, taču svētdienas pēcpusdienā valsti sasniegs plaša nokrišņu zona, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs (LVĢMC).

Naktī uz svētdienu laiks būs lielākot...

Valsts kontrolieris Edgars Korčagins pērn nopelnījis 66 902.99 eiro (+VIDEO)

Amatpersonai Latvijas galvaspilsētā pieder divi dzīvokļi un zemes gabals.

Valsts kontroliera amatā ieceltais Edgars Korčagins Saeimas sēdē deva zvērestu, oficiāli stājoties amatā.

Kā VS.LV noskaidroja no amatpersonas deklarācijas, ko Korčagina kungs ies...



Komentāri