lv
z77gJWxi0ccnVmajB7Iilixem4syof30C9LDQ9as
2812023

Latvijas kausa izcīņā izšķiroši notikumi - volejbolisti nepacietīgi gaida titula cīņas

Latvijas kausa izcīņā izšķiroši notikumi - volejbolisti nepacietīgi gaida titula cīņas
Nozīmīgi notikumi nedēļas nogalē Rīgā risināsies volejbolā izšķirošajās cīņās par Latvijas kausu vīriešu un sieviešu komandām. RVS/LU volejboliste Elza Reknere un "RTU Robežsardze/Jūrmala" spēlētājs Matīss Gabdulļins ceturtdien Latvijas Televīzijā pastāstīja, ka ar nepacietību gaida iespēju izcīnīt trofeju. Finālspēles svētdien tiešraidē varēs redzēt LTV7 un LSM.lv.
Lietuva: Latvijas bažas par kodolatkritumu krātuvi pie robežas ir pārsteidzīgas

Latvijā izskanējušās bažas par Lietuvas plāniem apglabāt kodolatkritumus tās robežas tuvumā ir pārsteidzīgas, jo atkritumu apglabāšanas vietas izraudzīšanās process turpinās, paziņoja Lietuvas vides ministrs Simons Ģentvils.

"Process notiek, un mēs izvē...

Pastiprina sodus par noziegumiem pret valsts drošību

Saeima ceturtdien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Krimināllikumā, ar kuriem tiks pastiprināta kriminālatbildība par noziegumiem pret valsts drošību, par atsevišķiem nodarījumiem pat paredzot iespēju piemērot mūža ieslodzījumu.

Likuma izmaiņu inicia...

Par dārgāko spēļmantiņu pasaulē un mūziku, kas nav normāla. Stāsta LNSO galvenais diriģents Tarmo Peltokoski
14. un 15. decembrī Lielajā ģildē Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris tā mākslinieciskā vadītāja un galvenā diriģenta Tarmo Peltokoski vadībā klausītājiem piedāvās koncertprogrammu "LNSO, Peltokoski un somu mūzikas pērles", kurā satiekas divi d...


Komentāri