lv
fsPlA7R0yluWr4fmZf6lahlK2e2WQdXsu1OIYVUa
2810824

Sprūds: Ukrainas atbalstam paredzēts veidot Dronu koalīciju

Sprūds: Ukrainas atbalstam paredzēts veidot Dronu koalīciju

Ukrainas atbalstam paredzēts veidot Dronu koalīciju, pēc vizītes Ukrainā tviterī raksta aizsardzības ministrs Andris Sprūds (P).

Tikšanās laikā ar Ukrainas aizsardzības ministru Rustemu Umerovu tika pārrunāta aktuālā situācija frontē.

Lai atbalstītu Ukrainu arvien svarīgākā karadarbības jomā, plānots veidot Dronu koalīciju. Tāpat iecerēts turpināt arī militāro atbalstu un Ukrainas karavīru apmācības.

Abu valstu sadarbības iespējas stratēģiskās komunikācijas un dezinformācijas apkarošanas jomā Sprūds pārrunājis arī ar Ukrainas Nacionālās drošības padomes sekretāru Oleksiju Daņilovu.

Latvija atbalsta Ukrainas dalību ES un NATO, uzsver politiķis, akcentējot, ka Ukrainai pēc iespējas ātrāk jākļūst par 33.NATO dalībvalsti.

Farmaceiti kritizē Veselības ministrijas idejas par zāļu atlaidēm

Ņemot vērā, ka valsts kompensējamo medikamentu tirdzniecība jau patlaban nav rentabla, Veselības ministrijas (VM) ieceres attiecībā uz zāļu cenu mazināšanu aptiekām būs jāiznes uz saviem pleciem, aģentūrai LETA sacīja "AB City" uzņēmumu grupas stratēģi...

Neatkārtojiet to mājās! «Ziemassvētku asuškas» – 14. decembris
Asuškas ir latgaliešu saldais ēdiens. Tādi mazi, saldi pīrādziņi. LSM.lv šajā decembrī piedāvā mākslinieka Rupucinska veidoto Adventes kalendāru ar nosaukumu "Ziemassvētku asuškas". Tas būs stāsts karikatūrās par kādas ģimenes negaidīto ceļojumu uz Lat...
Maiznieki saglabā godājamas latviešu tradīcijas (+VIDEO)

Biedrība popularizē tradīcijas Latvijā ar misiju - veicināt mūsdienu tendencēm atbilstošu ražošanas attīstību, celt popularitāti un patēriņu, sentēvu cepšanas tradīcijas un amatu.

No deviņdesmito gadu sākuma Latvijas Maiznieku biedrība veica nenovērtēja...



Komentāri