lv
vThRAavE2ONLhAcJZhJhHDBjV04b8enKCUOI9Gyo
2810809

Neatkārtojiet to mājās! «Ziemassvētku asuškas» – 14. decembris

Neatkārtojiet to mājās! «Ziemassvētku asuškas» – 14. decembris
Asuškas ir latgaliešu saldais ēdiens. Tādi mazi, saldi pīrādziņi. LSM.lv šajā decembrī piedāvā mākslinieka Rupucinska veidoto Adventes kalendāru ar nosaukumu "Ziemassvētku asuškas". Tas būs stāsts karikatūrās par kādas ģimenes negaidīto ceļojumu uz Latvijas "plato galu".
Maiznieki saglabā godājamas latviešu tradīcijas (+VIDEO)

Biedrība popularizē tradīcijas Latvijā ar misiju - veicināt mūsdienu tendencēm atbilstošu ražošanas attīstību, celt popularitāti un patēriņu, sentēvu cepšanas tradīcijas un amatu.

No deviņdesmito gadu sākuma Latvijas Maiznieku biedrība veica nenovērtēja...

Nobela prēmijas laureāte intervijā Latvijas Radio: Ir milzīga atšķirība starp «palīdzēsim Ukrainai nezaudēt»  un «palīdzēsim uzvarēt»
"Ir milzīga atšķirība starp "palīdzēsim Ukrainai nezaudēt"  un "palīdzēsim Ukrainai uzvarēt"," intervijā Latvijas Radio teica Nobela Miera prēmiju saņēmušā "Ukrainas pilsonisko brīvību" centra vadītāja Oleksandra Matvičuka. Viņa arī stāstīja par to, kā...
Neredzamie bērni grāmatās – stāsti par norakstītajiem un aizmirstajiem
15. decembrī sākas nu jau gadskārtējais Latvijas sabiedrisko mediju labdarības maratons "Dod pieci!", kas šogad iestājas par atbalstu riskam pakļautiem bērniem un jauniešiem. Stāsti par vilcēniem, norakstītajiem, aizmirstajiem, vardarbībai pakļautajiem...


Komentāri