lv
rFEMxFMTq2FOTWlrTUNfESCH2tuJVv9BTLws1vQc
2810570

Nobela prēmijas laureāte intervijā Latvijas Radio: Ir milzīga atšķirība starp «palīdzēsim Ukrainai nezaudēt» un «palīdzēsim uzvarēt»

Nobela prēmijas laureāte intervijā Latvijas Radio: Ir milzīga atšķirība starp «palīdzēsim Ukrainai nezaudēt»  un «palīdzēsim uzvarēt»
"Ir milzīga atšķirība starp "palīdzēsim Ukrainai nezaudēt"  un "palīdzēsim Ukrainai uzvarēt"," intervijā Latvijas Radio teica Nobela Miera prēmiju saņēmušā "Ukrainas pilsonisko brīvību" centra vadītāja Oleksandra Matvičuka. Viņa arī stāstīja par to, kā Ukraina šajā Krievijas uzsāktajā pilna apmēra iebrukumā izdzīvo ar cieņu un kādus izaicinājumus kara laikā pieredz valsts demokrātija.
Neredzamie bērni grāmatās – stāsti par norakstītajiem un aizmirstajiem
15. decembrī sākas nu jau gadskārtējais Latvijas sabiedrisko mediju labdarības maratons "Dod pieci!", kas šogad iestājas par atbalstu riskam pakļautiem bērniem un jauniešiem. Stāsti par vilcēniem, norakstītajiem, aizmirstajiem, vardarbībai pakļautajiem...
Ceturtdienas rītā lielākajā daļā Latvijas autoceļi sniegoti un apledo
Ceturtdienas rītā uz plkst. 6.30 sniegs un apledojums Latvijas teritorijas lielākajā daļā apgrūtināja braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, informēja "Latvijas valsts ceļi".
Garisons: Krievija spēj saražot un saremontēt ap 100-150 tankiem mēnesī

Krievija mēneša laikā var saražot un saremontēt ap 100-150 tankiem un tas ir krietni vairāk, nekā to var izdarīt Eiropa, Rīgas Drošības foruma noslēguma pasākumā sacīja Aizsardzības ministrijas (AM) valsts sekretārs Jānis Garisons.

Viņš norādīja, ka, sk...



Komentāri