lv
3ReUt4PmPfo3HK2VamIKdn9iCpCuYaq10ZQua26r
2791761

Sākts kriminālprocess par meža dzīvnieku šaušanu no braucošas automašīnas

Sākts kriminālprocess par meža dzīvnieku šaušanu no braucošas automašīnas

Sākts kriminālprocess par meža dzīvnieku šaušanu no braucošas automašīnas, apstiprināja Valsts policijā.

Sociālajos tīklos svētdien izplatīts video, kurā redzams, ka automašīnā esošs cilvēks pa mašīnas logu ir izbāzis šaujamieroča stobru un mērķē uz briežu dzimtas dzīvniekiem, kas skrien pa blakus esošo lauku.

Saistībā ar šo video, kur no braucošas automašīnas tiek šauts uz meža zvēriem, policijas pārstāvji informē, ka tā ir noskaidrojusi video redzamo notikuma vietu un iespējamās iesaistītās personas. Patlaban ir sākts kriminālprocess un notiek darbs.

Tikmēr Latvijas Mednieku savienība savā "Facebook" profilā uzsver, ka video redzamie apstākļi liecina par rupju normatīvo aktu un medību ētikas normu pārkāpumu.

Mednieku savienība asi nosoda šādu bīstamu un bezatbildīgu rīcību, atzīmējot, ka "mednieku starpā šādām personām nav vietas".

Nacionālās pretošanās kustības piemineklim saziedoti tikai 7000 eiro

Piemineklim, ar kuru plānots godināt nacionālās pretošanās kustības dalībniekus, no vajadzīgajiem 100 000 eiro saziedoti gandrīz 7000 eiro, informēja Latvijas Okupācijas muzeja pārstāve Anete Enikova.

Viņa atzīmē, ka patlaban ar sabiedrības ziedojumiem ...

Raidījums: KP lēmuma dēļ nākamgad varētu pieaugt OCTA polišu cenas

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojam (LTAB) nelabvēlīgā Konkurences padomes (KP) lēmuma dēļ nākamgad varētu pieaugt transportlīdzekļu īpašnieku obligātās civiltiesiskās atbildības (OCTA) polišu cenas, vēsta TV3 raidījums "Nekā personīga".

Dr...

Pētījums: trauksme par matemātiku negatīvi ietekmē skolēnu sekmes

Skolēnu trauksme par saviem sasniegumiem matemātikā negatīvi ietekmē sasniegumus šajā mācību priekšmetā, liecina Ekonomikas sadarbības un attīstības organizācijas (OECD) Starptautiskās skolēnu novērtēšanas programmas "PISA 2022" pirmie rezultāti.

Pētīju...



Komentāri