lv
CPBqxODOkebpluhVLTwgrnoVIO29mfRqtPqg7FeZ
278691

Jēkabpilī aiztur dzērājšoferi, kas policistam piedāvājis 500 eiro kukuli

Jēkabpilī aiztur dzērājšoferi, kas policistam piedāvājis 500 eiro kukuli

Jēkabpilī svētdien aizturēts dzērājšoferis par 500 eiro kukuļa piedāvāšanu policistiem, informēja Valsts policija.

Vīrietis vadīja automašīnu "Volkswagen Polo" pa Viestura ielu, būdams 2,65 promiļu reibumā.

Lai netiktu piemērots sods par izdarītu administratīvo pārkāpumu, autovadītājs policijas darbiniekam piedāvāja samaksāt 500 eiro.

Policijā par transportlīdzekļa vadīšanu, esot alkohola reibumā, sākts administratīvā pārkāpuma process, savukārt par kukuļdošanu - kriminālprocess.

Rēzeknes Goda pilsonis - kurpnieks Andris Kačkāns

Rēzeknes augstākais apbalvojums "Rēzeknes Goda pilsonis" piešķirts SIA "Kristāla kurpīte" vadītājam, amatniekam-kurpniekam Andrim Kačkānam, informēja pašvaldības komunikācijas un ārējas sadarbības nodaļas vadītāja Nataļja Jupatova.

Kačkānam apbalvojums ...

Redzes lāzerkorekcija soli pa solim
Redzes lāzerkorekcija ir drošs un ātrs veids, kā atjaunot redzi, taču daudzi cilvēki turpina valkāt brilles un kontaktlēcas, neskatoties uz diskomfortu, acu nogurumu un galvassāpēm. Vienus aptur bailes, citus informācijas trūkums par sagatavošanos, ope...
Ziemeļkoreja ANO ģenerālsekretāru nosauc par ASV marioneti
Ziemeļkorejas ārlietu ministre nosauca Apvienoto Nāciju Organizācijas (ANO) ģenerālsekretāru Antonio Gutērrešu par "ASV marioneti", nosodot viņu par pievienošanos ASv paustajai kritikai par Ziemeļkorejas neseno starpkontinentālās ballistiskās raķetes (...


Komentāri