lv
2SKLhY1HRQH6v890KRT0sWChNN8P11ksaYLRxZ7m
276211

Santa Daņeļeviča atgriežas mūzikā ar jaunām dziesmām

Santa Daņeļeviča atgriežas mūzikā ar jaunām dziesmām
Pēc vairākiem mēģinājumiem un dzīves pavērsieniem Santa Daņeļeviča atgriežas uz skatuves ar jaunām dziesmām, tēlu un skatuves vārdu – Saint Levića. Debijas dziesma latviešu valodā "Tu tik tālu" dziedātāja velta savam prātam, atgādinot par garām palaistiem dzīves brīžiem, notikumiem un cilvēkiem. Dziesma ir atgādinājums, kādu mērķu labā viņai nācās upurēties.
‘Punktid.com’: pērc aktuālākās spēles un laimē dāvanu karti
Vai nebūtu jauki, ja, pērkot videospēles, tev maģiski uzdāvinātu papildu naudu, lai iegādātos vēl vairāk spēļu? Nu šādi apstākļi vairs nepastāv pat maģijas valstībā. "Punktid.com", videospēļu tiešsaistes veikals, mēneša beigās izsniegs dāvanu kartes sp...
Krištopans: Ideāli būtu, ja valdību veidotu tie, kas pēdējos gadus nav bijuši pie varas
Ideāli būtu, ja valdību veidotu tie, kas pēdējos četrus gadus nav bijuši pie varas, tā intervijā Latvijas Radio norādīja Saeimas deputāts un viens no partijas "Latvija pirmajā vietā" līderiem Vilis Krištopans.
Horvātija gatavojas nākamgad pievienoties Šengenas zonai
Horvātija gatavojas nākamā gada 1. janvārī pievienoties Šengenas zonai, un pozitīvu atzinumu pagājušajā nedēļā sniedza arī Eiropas Komisija (EK). Tomēr uz robežas tiks saglabāta infrastruktūra, lai personu kontroli varētu atjaunot.


Komentāri