lv
UwWmSlJY9pDPtIXC2jJeVfd1Jek85hwvdf8YsG5Z
276210

‘Punktid.com’: pērc aktuālākās spēles un laimē dāvanu karti

‘Punktid.com’: pērc aktuālākās spēles un laimē dāvanu karti
Vai nebūtu jauki, ja, pērkot videospēles, tev maģiski uzdāvinātu papildu naudu, lai iegādātos vēl vairāk spēļu? Nu šādi apstākļi vairs nepastāv pat maģijas valstībā. "Punktid.com", videospēļu tiešsaistes veikals, mēneša beigās izsniegs dāvanu kartes spēlētājiem, kas novembrī pērk spēles šajā e-veikalā. Veic pirkumu un iegūsti iespēju laimēt dāvanu karti par summu līdz 100 eiro, ko varēsi iztērēt galvenajām šā gada spēlēm.
Krištopans: Ideāli būtu, ja valdību veidotu tie, kas pēdējos gadus nav bijuši pie varas
Ideāli būtu, ja valdību veidotu tie, kas pēdējos četrus gadus nav bijuši pie varas, tā intervijā Latvijas Radio norādīja Saeimas deputāts un viens no partijas "Latvija pirmajā vietā" līderiem Vilis Krištopans.
Horvātija gatavojas nākamgad pievienoties Šengenas zonai
Horvātija gatavojas nākamā gada 1. janvārī pievienoties Šengenas zonai, un pozitīvu atzinumu pagājušajā nedēļā sniedza arī Eiropas Komisija (EK). Tomēr uz robežas tiks saglabāta infrastruktūra, lai personu kontroli varētu atjaunot.
Somijā turpinās «Finnair» darbinieku streiks
Arī pirmdien, 21. novembrī, turpinās Somijas lidsabiedrības "Finnair" stjuartu streiks. Tā dēļ vakar un šodien atcelti apmēram 100 reisi no Helsinku lidostas.


Komentāri