lv
9nglDsySoSlvgVM7EEkyp6Fqqi5UG3pZS0Y4IO6O
2729542

Rīgā ceturtdien ieviesīs puteņa biļetes

Rīgā ceturtdien ieviesīs puteņa biļetes

Ceturtdien Rīgas sabiedriskajā transportā atkal tiks ieviestas tā dēvētās "puteņa biļetes", šodien preses konferencē informēja Rīgas mērs Vilnis Ķirsis (JV).

Intensīvas snigšana slaikā šādas biļetes Rīgā tiek ieviestas, lai samazinātu personisko transportu ielās, mazinātu sastrēgumus un veicinātu sabiedriskā transporta izmantošanu.

Ar derīgu transportlīdzekļa reģistrācijas apliecību ceturtdien, 30.novembrī, Rīgas sabiedriskajā transportā varēs braukt bez maksas.

Ķirsis aicināja visus autovadītājus izmantot sabiedrisko transportu un rīdziniekus, ja iespējams, strādāt attālināti.

Kā iepriekš informēja SIA "Rīgas satiksme" stipras snigšanas laikā šādu iespēju bija izmantojuši vairāk nekā 10 000 pasažieru.

Kā liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes, naktī uz ceturtdienu Rīgā debesis būs apmākušās, gaidāma ilgstoša snigšana, kas turpināsies arī ceturtdien pa dienu.

«Gaso» no nākamā gada plāno palielināt sadales pakalpojuma tarifus

Dabasgāzes sadales sistēmas operators AS "Gaso" iesniedzis Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai (SPRK) jaunus dabasgāzes sadales pakalpojuma tarifus, kas paredz palielinājumu no 2024.gada 1.janvāra gan tarifu mainīgajai daļai, gan arī fiksētaj...

Pirmā izloze par iesaukšanu aizsardzības dienestā notiks 23.janvārī

Izloze par jauniešu iesaukšanu obligātā kārtā Valsts aizsardzības dienestā (VAD) trešā iesaukuma nokomplektēšanai notiks 23.janvārī, Latvijas Radio intervijā sacīja Aizsardzības ministrijas valsts sekretārs Jānis Garisons.

Trešajā VAD iesaukumā, kuram b...

Asociācija: Politiķi ir pārāk «mīksti», lai pieņemtu spēcīgus lēmumus

Lauksaimnieku ārkārtas sapulce Slampē bija vienas organizācijas vēlme izpaust savu varu un ietekmi, bet Zemkopības ministrijai (ZM) jārespektē arī citu saimniecību un organizāciju viedokļi, intervijā aģentūrai LETA sacīja Latvijas Bioloģiskās lauksaimn...



Komentāri