lv
25vXlqiaQMkFE3b5Sos6BBEnjw8D0f0dxiPUtub3
2713914

Rūdolfam Balceram divi vārti un rezultatīva piespēle Šveices čempionāta mačā

Rūdolfam Balceram divi vārti un rezultatīva piespēle Šveices čempionāta mačā

Latvijas uzbrucējs Rūdolfs Balcers sestdien guva divus vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli Šveices augstākās hokeja līgas (NL) spēlē, kaldinot Cīrihes "Lions" komandas uzvaru.

Cīrihes hokejisti mājās ar rezultātu 5:3 (0:0, 4:2, 1:1) uzvarēja "Ambri-Piotta" vienību.

Balcers spēles vidū ar raidījumu no kreisā iemetienu apļa panāca 1:1, bet 36.minūtē viņš otrā laukuma malā izcēlās ar metienu bez ripas apstādināšanas, vairākumā panākdams 3:1. Spēles 52.minūtē pēc Balcera metiena ripas lidojuma virzienu mainīja Dereks Grānts, kurš guva pēdējos vārtus šajā spēlē.

Latvijas uzbrucējs, laukumā pavadot 16 minūtes un 37 sekundes, četrreiz meta pa vārtiem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta. Balcers šosezon 24 spēlēs guvis 12 vārtus un atdevis astoņas rezultatīvas piespēles.

Citā spēlē "Lausanne" ar uzbrucēju Ronaldu Ķēniņu laukumā un vārtsargu Ivaru Punnenovu rezervē viesos ar rezultātu 2:1 (1:0, 1:0, 0:1) pārspēja "Biel-Bienne" komandu, kuras pieteikumā nebija Riharda Bukarta, bet "Kloten" bez savainotā Denisa Smirnova izbraukumā ar rezultātu 3:4 (1:2, 0:1, 2:0, 0:1) papildlaikā piekāpās "Davos" vienībai. Oskara Lapinska pārstāvētā Langnavas "Tigers" un Roberta Cjunska pārstāvētā "Lugano" sestdien nespēlēja.

"Lions" ar 49 punktiem 24 spēlēs ir trešā, "Lausanne" ar 41 punktu 25 mačos ieņem piekto vietu, bet "Lugano" ar 38 punktiem 25 dueļos ir septītā, "Tigers" ar 35 punktiem - desmitā, "Biel-Bienne" ar 28 punktiem ieņem 11.vietu, bet "Kloten" ar 25 punktiem - 13.vietu 14 komandu konkurencē.

Iepriekšējā sezonā par Šveices čempioni kļuva Ženēvas "Servette", kas finālsērijā ar 4-3 pieveica "Biel-Bienne".

Sociālo tīklu satraukusi versija par Pļuščenko Latvijas pasi (+VIDEO)

Valsts kompetentās iestādes nesteidzas sniegt patiesu informāciju par pretrunīgi vērtēto sportista identitāti.

Lietuvā pēc protestiem no ledus šova dalībnieku vidus izslēdz Krievijas daiļslidotāju Pļuščenko. Taču uzreiz medijos parādījās informācija, ka...

9. trolejbusa pasažieri nemierā ar maršruta maiņu: uz Ķīpsalu no Rīgas centra nu tikai ar pārsēšanos
Uzņēmums "Rīgas satiksme" publicējis informāciju, ka no 21. novembra 9. trolejbuss virzienā uz Iļģuciemu mainīs maršrutu un nepieturēs Ķīpsalā. Pasažieri uzskata, ka tas ir ļoti neapdomīgs solis, jo no centra nokļūt Ķīpsalā jau tā bijis apgrūtinoši, be...
Saeimā vērtēs Ķekavas iniciatīvu par vardarbības novēršanu skolās

Decembra sākumā, 6.decembrī, Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijā skatīs iedzīvotāju iniciatīvu par vardarbības novēršanu skolās.

Iniciatīvas autore ir Ķekavas novada pašvaldība, kas aicina radīt tiesisku pamatu, lai valsts un pašvaldību iest...



Komentāri