lv
OmAztgTSfvc3bU9WCnS3rCdV8lTK7pDiMkWefCnw
2699840

Alūksnē sniega sega kļuvusi par 12 centimetriem biezāka

Alūksnē sniega sega kļuvusi par 12 centimetriem biezāka

Alūksnes novērojumu stacijā sniega biezums pieaudzis no četriem centimetriem ceturtdienas vakarā līdz 16 centimetriem piektdienas rītā, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Otrā biezākā sniega sega valsts novērojumu staciju tīklā ir 11 centimetri Krāslavas novada Piedrujā, seko Dagda ar desmit centimetriem.

Madonā un Līvānu novada Rožupē zemi sedz deviņi centimetri sniega, par centimetru plānāka sniega kārta ir Skrīveros un Siguldā. Lielā daļā Latgales un Vidzemes ir 3-6 centimetri sniega, savukārt Kurzemē, Zemgalē un Vidzemes piekrastē sniega nav vai arī tā biezums nepārsniedz divus centimetrus.

Jau ziņots, ka novembra pēdējā piektdienā Latvijas lielākajā daļā palaikam gaidāms lietus un sniegs, vietām snigs stipri, prognozē sinoptiķi.

Liepājas osta perspektīvu saskata 2024. gadā (+VIDEO)

Paplašina kuģu ienākšanas un kravu apstrādes iespējas brīvajā ekonomiskajā zonā.

Lielākais īpatsvars Liepājas speciālā ekonomiskā zona (LSEZ) šoruden bija labībai un labības produktiem. Beramkravu grupā bez labības un labības produktiem stabils ir celtn...

Lielākajā daļā Latvijas piektdienas rītā sniegs un apledojums apgrūtina braukšanu
Piektdienas rītā sniegs un apledojums lielākajā daļā Latvijas teritorijas apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, informēja VSIA "Latvijas valsts ceļi".
Gazas joslā stājies spēkā 4 dienu ilgs pamiers; pēcāk Izraēla plāno karot vismaz divus mēnešus
Izraēla turpinās intensīvas kaujas Gazas joslā vēl vismaz divus mēnešus pēc "īsā" pamiera beigām, ceturtdien prognozēja Izraēlas aizsardzības ministrs Joavs Galants. Saskaņā ar ceturtdien panākto vienošanās starp Izraēlu un teroristisko grupējumu "Hamā...


Komentāri