lv
S2syPAAaMujz2G3nheJpexZyMUPRYBZIk1j099C5
2677902

Cik izmaksā pieslēguma izveide centralizētajai kanalizācijas sistēmai?

Cik izmaksā pieslēguma izveide centralizētajai kanalizācijas sistēmai?
Lai pieslēgtos centralizētajai kanalizācijai, var būt nepieciešami pat vairāki tūkstoši eiro. Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumā "4. studija" vērsās Berģu iedzīvotājs, kurš nobažījies, ka šīs izmaksas ir pārāk augstas pensionāriem. "Rīgas ūdens" kā risinājumu iesaka pieteikties pašvaldības atbalstam, bet lielāku izmaksu gadījumā iespējams arī atliktais maksājums.
Pēc 3-4 gadiem 5G mobilā tehnoloģija kļūs par vadošo Latvijā (+VIDEO)

Savienojums starp tīkla staciju un ierīci ir ļoti ātrs.

Aktīvākie 5G lietotāji šobrīd ir Daugavpilī, Rīgā un Ventspilī. Paredzams, ka ap 2027. gadu 5G kļūs par dominējošo tehnoloģiju Latvijā, apsteidzot 4G.

Viens no iemesliem, kādēļ 5G klientu vidū iero...

NHL hokejista Girgensona pārstāvētā Bufalo «Sabres» pārtrauc zaudējumu sēriju
Latvijas uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" vienība svētdien Nacionālajā hokeja līgā (NHL) pārtrauca trīs zaudējumu sēriju, kamēr jau devīto neveiksmi pēc kārtas piedzīvoja vārtsarga Elvja Merzļikina komanda Kolumbusas "Blue Jackets".
Kā atmest visu lieko? Saruna ar minimālistiem – gleznotāju Tatjanu Krivenkovu un grafiķi Pauli Liepu
Lai neapgrūtinātu, bet pateiktu svarīgāko, nepieciešams atmest visu lieko, lai paliek tikai esence. Māksla galu galā nav priekšmets, ko rada mākslinieks, bet gan cilvēka reakcija – savienojuma moments, kas notiek, kad cilvēks skatās uz to. Par minimāli...


Komentāri