lv
zjrCx2HUNnvjzK3UKMePqnGKJogV82jBXrXRhlCT
2677718

Kā atmest visu lieko? Saruna ar minimālistiem – gleznotāju Tatjanu Krivenkovu un grafiķi Pauli Liepu

Kā atmest visu lieko? Saruna ar minimālistiem – gleznotāju Tatjanu Krivenkovu un grafiķi Pauli Liepu
Lai neapgrūtinātu, bet pateiktu svarīgāko, nepieciešams atmest visu lieko, lai paliek tikai esence. Māksla galu galā nav priekšmets, ko rada mākslinieks, bet gan cilvēka reakcija – savienojuma moments, kas notiek, kad cilvēks skatās uz to. Par minimālismu, darba tehnisko pusi un mākslas aktualitāti, Latvijas Radio 3 – "Klasika" raidījumā "Mākslas vingrošana" sarunājās gleznotāja Tatjana Krivenkova un grafiķis Paulis Liepa.
Ap Saldu, Jēkabpili un Rēzekni autoceļi apledo

Šorīt sniegs un apledojums braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem Saldus, Jēkabpils un Rēzeknes apkārtnē, liecina "Latvijas valsts ceļu" (LVC) operatīvā informācija.

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir arī Kuldīgas,...

Pieprasījums pēc ārvalstu darbiniekiem Latvijā turpina augt

Pieprasījums pēc ārvalstu darbiniekiem Latvijā turpina augt, aģentūrai LETA atzina platformas "Deel" paplašināšanās vadītāja Centrāleiropā un Austrumeiropā Līna Lāsa.

Kā norādīja "Deel" pārstāve, šogad to Latvijas uzņēmumu skaits, kas izmanto starptauti...

Porziņģim 26 punkti un uzvaras grozs «Celtics» panākumā NBA spēlē pret «Grizzlies»
Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis svētdien guva 26 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, palīdzot Bostonas "Celtics" viesos ar 102:100 pārspēt Memfisas "Grizzlies" komandu. Porziņģis guva savas komandas pēdējos četrus punktus, ...


Komentāri