lv
t1PteddC3WdJ3eDLvksqQln2TulxAjWu0W8SZVvX
2677513

Ap Saldu, Jēkabpili un Rēzekni autoceļi apledo

Ap Saldu, Jēkabpili un Rēzekni autoceļi apledo

Šorīt sniegs un apledojums braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem Saldus, Jēkabpils un Rēzeknes apkārtnē, liecina "Latvijas valsts ceļu" (LVC) operatīvā informācija.

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir arī Kuldīgas, Ludzas un Limbažu apkārtnē, informē LVC.

Apgrūtināti braukšanas apstākļi Saldus apkārtnē ir uz Liepājas šoseja (A9) posmā no Kalvenes līdz Blīdenei un uz ceļa Saldus-Kuldīga (P108) līdz Vārmei.

Ap Jēkabpili apgrūtināta braukšana ir uz Daugavpils šosejas (A6) no Pļaviņām līdz Nīcgalei, kā arī sniegs apgrūtina braukšanu uz Rēzeknes šoseja (A12) visa garumā un pa galvenajiem un reģionālajiem valsts autoceļiem visapkārt Rēzeknei.

Sniegotos ceļa posmus tīra un kaisa ar pretslīdes materiāliem. Autoceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 18 "Latvijas autoceļu" uzturētāja ziemas dienesta tehnikas vienības.

LVC aicina autovadītājus būt īpaši uzmanīgiem, izvēloties autoceļa seguma stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un ievērojot drošu distanci ar priekšā braucošajiem transportlīdzekļiem.

Pieprasījums pēc ārvalstu darbiniekiem Latvijā turpina augt

Pieprasījums pēc ārvalstu darbiniekiem Latvijā turpina augt, aģentūrai LETA atzina platformas "Deel" paplašināšanās vadītāja Centrāleiropā un Austrumeiropā Līna Lāsa.

Kā norādīja "Deel" pārstāve, šogad to Latvijas uzņēmumu skaits, kas izmanto starptauti...

Porziņģim 26 punkti un uzvaras grozs «Celtics» panākumā NBA spēlē pret «Grizzlies»
Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis svētdien guva 26 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, palīdzot Bostonas "Celtics" viesos ar 102:100 pārspēt Memfisas "Grizzlies" komandu. Porziņģis guva savas komandas pēdējos četrus punktus, ...
LTV par 42 000 eiro plāno iekārtot Vecgada šova studiju

Latvijas televīzija (LTV) izsludinājusi iepirkumu par "Vecgada šova 2023" muzikālās studijas iekārtošanu, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājaslapā publicētā informācija.

Paredzamā līgumcena ir 41 999,99 eiro. Līguma slēgšanas tiesības tiks p...



Komentāri