lv
nxFfR58BwS19RBIZRhzXWyGcTVhaUSvE0RIbIsLT
2673287

Sestdien ceļu satiksmes negadījumos cietuši 12 cilvēki

Sestdien ceļu satiksmes negadījumos cietuši 12 cilvēki

Aizvadītajā diennaktī satiksmes negadījumos uz Latvijas ceļiem cietuši 12 cilvēki, tostarp divi gājēji un viens velosipēdists, informē Valsts policija (VP).

Visi trīs negadījumi, kuros cietuši mazāk aizsargātie satiksmes dalībnieki, notikuši Rīgas reģionā.

Jūrmalā pēc divu vieglo automašīnu sadursmes Kolkas ielā cietušā atbrīvošanai bija jāpiesaista Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD). Negadījums notika ap plkst.15.40. Ugunsdzēsēji glābēji, izmantojot hidrauliskos instrumentus, no automašīnas atbrīvoja vienu cilvēku, kuru nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam.

Aizvadītajās 24 stundās Rīgas reģionā avārijās cietuši astoņi cilvēki, Vidzemē - divi, bet Kurzemē un Latgalē - pa vienam.

Diennakts laikā Latvijā kopumā reģistrēti 87 ceļu satiksmes negadījumi, liecina VP apkopotie dati.

Ēdienu kurjeri un valsts valodas zināšanas: pieņemot darbā, tās neviens nepārbauda
Pašmāju kurjeri ir sašutuši, ka ēdiena kurjeru darbu veic ārvalstnieki bez atbilstošām latviešu valodas prasmēm, tomēr nekādi mēri netiek pieņemti. Valsts valodas centrā (VVC) Latvijas Televīzijas raidījumam "4. studija" norādīja, ka šie ēdienu piegādā...
LNB izdevusi grāmatu par Rīgas parkiem cauri dažādiem laikiem

Kultūrtelpā "Smilga" 23.novembrī plkst.18 ar dizaineru un arhitektu sarunām atvērs Latvijas Nacionālās bibliotēkas (LNB) izdoto grāmatu "No Arkādijas līdz Marsam", kas stāsta par Rīgas parkiem cauri dažādiem laikiem.

Grāmatā ietverti LNB izstādes "No Ar...

Valsts svētku dienā uz Latvijas ceļiem apturēti 20 dzērājšoferi

Aizvadītajā diennaktī Valsts policija uz Latvijas ceļiem apturējusi 20 transportlīdzekļu vadītājus alkohola reibumā, no kuriem 13 alkohola koncentrācija organismā pārsniedza pusotru promili, liecina Valsts policijas apkopotā informācija.

Zemgales reģion...



Komentāri