lv
ZbZ1i7mFzOI8ev5LgmCO7JG0mQ6QO2vVWq4GIKx2
2657063

Latvijas prezidents apmeklēs Izraēlu un Rietumkrastu

Latvijas prezidents apmeklēs Izraēlu un Rietumkrastu

Latvijas prezidents Edgars Rinkēvičs 19.novembrī un 20.novembrī darba vizītē apmeklēs Izraēlu.

Darba vizītes laikā Rinkēvičs tiksies ar Izraēlas prezidentu Isāku Hercogu, lai pārrunātu aktuālo situāciju Izraēlā un reģionā pēc "Hamās" teroristiskajiem uzbrukumiem Izraēlai 7.oktobrī.

Vizītes mērķis ir paust solidaritāti ar Izraēlas tautu, cīņu pret teroristisko organizāciju "Hamās", kā arī novērst plašāku drošības un humanitārās situācijas eskalāciju reģionā, pauž Latvijas prezidenta pārstāvji.

Vizītes laikā Valsts prezidents plāno apmeklēt arī Rietumkrastu, kur paredzēta tikšanās ar Palestīniešu pašpārvaldes prezidentu Mahmūdu Abāsu.

Vizītes mērķis Rietumkrastā ir ar palestīniešu likumīgo pārstāvību pārrunāt veidus, kā novērst tālāku vardarbības un humanitārās katastrofas izplešanos reģionā, kā arī sniegt atbalstu palestīniešiem humāno vajadzību segšanā.

Valsts prezidents Izraēlā tiksies arī ar Latvijas diasporas pārstāvjiem, lai pārrunātu pašreizējo situāciju un potenciālās vajadzības pēc Latvijas atbalsta.

Muzejs aicina iepazīties ar jaunākajām zinātnes tehnoloģijām (+VIDEO)

Tiks stāstīts par neparasto, piemirsto, neapzināto vai vēl tikai topošo krājumu daļu mūsdienu paradigmā.

23. un 24.novembrī Rakstniecības un mūzikas muzejs (turpmāk - RMM) rīko gadskārtējo zinātnisko konferenci. Šogad muzejs aizsāk jaunu konferenču un r...

Ārpolitikas eksperti: ASV un Ķīna vēlas pārtraukt attiecību «brīvo kritienu»
ASV prezidents Džo Baidens un Ķīnas līderis Sji Dzjiņpins šonedēļ tiekas Sanfrancisko. Savstarpēji pārrunājamo jautājumu lielvalstīm varētu būt diezgan daudz, tostarp ekonomisko. Ķīnai ir svarīgi, lai netiktu ierobežota tās tehnoloģiju attīstība no ASV...
SAB pirmo reizi publiski aicina pieteikties darbā potenciālos izlūkus

Satversmes aizsardzības birojs (SAB) pirmo reizi publiski aicinājis pieteikties darbā potenciālos izlūkošanas un pretizlūkošanas speciālistus.

Līdz šim SAB, ņemot vērā dienesta specifiku, jaunu darbinieku piesaistīšanā pats uzrunāja potenciālos kandidāt...



Komentāri