lv
TOEZnBnDvEwpRR1mSZPNkhiq5PWGx0F3tyJz2VE6
265145

Vai ar «ārsta zīmi» var izsprukt no valodas eksāmena, kārtojot uzturēšanās atļauju Latvijā?

Vai ar «ārsta zīmi» var izsprukt no valodas eksāmena, kārtojot uzturēšanās atļauju Latvijā?
To, ka mūsu valstī esošie Krievijas pilsoņi sākuši pastiprināti pievērsties latviešu valodas apguvei un naturalizācijai, Latvijas Televīzijas raidījumam "4. studija" paziņoja nevis latviešu valodas kursu pasniedzēji, bet gan kādas ārstniecības iestādes pārstāve, kura vēlējās palikt anonīma. Ik dienas mediķus apmeklējot diezgan daudz cilvēku, kuriem ir jākārto valsts valodas eksāmens, taču viņi vēlas no tā izvairīties ar mediķu starpniecību.
Rīgas vēl turpinās brauktuvju un ietvju attīrīšanas darbi

Rīgā brauktuvju un ietvju stāvoklis pēc šonakt uzkritušās pirmās sniega segas kopumā ir labs, taču tīrīšanas darbi vēl turpinās, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Jau ziņots, Rīgā sniega sega pārsvarā nav biezāka par vienu centimetru.

Brauktuvju stā...

ASV apšaudē geju naktsklubā pieci nogalinātie
Apšaudē vienā no Kolorādospringsas geju naktsklubiem nogalināti pieci cilvēki, bet 18 guvuši ievainojumus, svētdien ziņo Kolorādo pavalsts policija.
Reģionu peldbaseini energocenu krīzē mēģina noturēties virs ūdens
Gandrīz katrā lielā Latvijas pilsētā ir peldbaseins, kas ir būtiska sporta infrastruktūra gan iedzīvotājiem, gan bērnu peldētprasmes attīstīšanai. Kovida krīzi pārcietušie peldbaseini tagad sastapušies ar ievērojamu energoresursu sadārdzinājumu. Tagad ...


Komentāri