lv
TMxTvamU9gmEWaKd0ANxbUJWxQQrIMxOXpawNOoy
2645458

Latviešu duets izcīnījis uzvaru Pasaules čempionātā spiningošanā

Latviešu duets izcīnījis uzvaru Pasaules čempionātā spiningošanā

Latviešu duets - Jānis Briedis un Gatis Mālmeistars - izcīnījis uzvaru pāru vērtējumā Pasaules čempionātā spiningošanā no krasta pilsētvidē.

No 8. līdz 12.novembrim Itālijas pilsētā Mantujā norisinājās 2. Pasaules čempionāts spiningošanā no krasta pilsētvidē. Latvijas izlase 11 valstu konkurencē izcīnīja 4.vietu.

Pasaules čempionvienības titulu izcīnīja Rumānijas izlase, otrajā vietā ierindojās Holande, un trešajā - Moldāvija, savukārt Latvijas izlasi no medaļām šķīra tikai viens asaris B sektorā.

Noslēdzošajā sacensību dienā Briedis un Mālmeistars startēja sarežģītajā A sektorā, kur veicās nedaudz labāk nekā iepriekš un izdevās noķert divas zivis - 77 centimetrus (cm) garu līdaku un 65 cm garu meža vimbu -, kas palīdzēja izcīnīt uzvaru sektorā.

Pasaules čempionātā spiningošanā no krasta pilsētvidē Latviju pārstāvēja Roberts Valters, komandas treneris, sportisti - Mārtiņš Kampāns, Dmitrijs Kručinskis, Briedis, Mālmeistars, Aigars Zumbergs, Krišs Borītis - un delegācijas vadītājs, komandas kapteinis Gatis Kokorevičs.

Politiķi meklē risinājumus kredītņēmēju atbalstam, jo bankas pašas to nedara

Latvijas politiķi meklē risinājumus kredītņēmēju atbalstam, jo bankām "peļņa aizmiglojusi acis" un tās pašas par kredītu likmju samazināšanu nav domājušas, intervijā "Latvijas Avīzei" uzsvēris Saeimas Budžeta un finanšu komisijas vadītājs Jānis Reirs (...

Dzintars skeptisks par iniciatīvu vākt parakstus Saeimas atlaišanas referendumam

Iespēja, ka referendumā izdosies savākt pietiekami daudz parakstu, lai reāli varētu atlaist 14.Saeimu, ir ļoti, ļoti mazticama, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta panorāma" vērtēja Nacionālās apvienības (NA) līderis Raivis Dzintars.

Viņa sk...

Jaunā ministre grib atņemt domes sēdes neapmeklējošu deputātu mandātus

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministre Inga Bērziņa (JV) rosinās likuma grozījumus, lai automātiski tiktu anulētas to pašvaldības domes deputātu pilnvaras, kuri bez attaisnojuma neapmeklē trīs domes sēdes pēc kārtas, intervijā Latvijas Ra...



Komentāri