lv
FJqsenub9KMiKFFYB5MFt97CCRgpb0I0RGj6faSc
2631058

Balinskis gūst savus pirmos vārtus NHL (VIDEO)

Balinskis gūst savus pirmos vārtus NHL (VIDEO)

Latvijas aizsargs Uvis Balinskis piektdien guva savus pirmos vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē, kurā viņa Floridas "Panthers" komanda guva uzvaru.

Latvijas hokejists izcēlās ar precīzu metienu pirmās trešdaļas izskaņā, kad pretuzbrukumā viņam uz vārtu priekšu piespēlēja Tkačaks un Balinskis pārspēja pretinieku vārtsargu no tuvas distances, panākot 2:1.

"Panthers" savā laukumā ar rezultātu 5:2 (2:1, 1:1, 2:0) uzvarēja Karolīnas "Hurricanes" komandu.

Balinskis spēlēja 13 minūtes un 50 sekundes un statistikā atzīmējās arī ar četriem metieniem pa vārtiem, vienu spēka paņēmienu un pozitīvu lietderības koeficientu +2.

"Panthers" ar 17 punktiem 13 spēlēs ieņem trešo vietu Austrumu konferencē.

Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons piektdien vienreiz meta pa vārtiem NHL mačā, kurā viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda guva uzvaru.

"Sabres" mājās ar rezultātu 3:2 (1:1, 1:0, 1:1) uzvarēja Minesotas "Wild" vienību.

Latvijas uzbrucējs šajā mačā uz ledus pavadīja 14 minūtes un 29 sekundes, kuru laikā vienreiz meta pa vārtiem, pielietoja trīs spēka paņēmienus un iekrāja neitrālu lietderības koeficientu.

"Sabres" ar 15 punktiem 14 spēlēs ieņem astoto vietu Austrumu konferencē.

Krievijā no sliedēm noskrien 19 vagoni; soctīkli ziņo par sprādzienu

Krievijā Rjazaņas apgabalā sestdien no sliedēm noskrējuši kravas vilciena 19 vagoni, pavēstīja dzelzceļa uzņēmums, bet ziņu kanāli platformā "Telegram" vēsta, ka pirms avārijas noticis sprādziens.

Vagoni no sliedēm noskrējuši, jo "nepiederošas personas ...

TIEŠRAIDE: Latvijas futbola virslīgas spēle «Valmiera FC» – «Riga FC»
Latvijas futbola virslīgas sezona ieiet finiša taisnē, taču līdz pēdējai spēles minūtei nav skaidrs, kurš šo sezonu noslēgs kā čempions. LTV7 un LSM.lv tiešraidē viena no svarīgākajām spēlēm – pērnās sezonas čempione "Valmiera FC" pret "Riga FC".
Rēzeknieši aicināti stāties NBS par 1400 eiro algu neto un 250 eiro piemaksu

Profesionālajam dienestam var pieteikties jebkurā laikā, pat neizejot no mājām.

No 13. līdz 15.novembrim, katru dienu no plkst.08.00 līdz plkst.17.00 Rēzeknes valstspilsētas pašvaldībā Atbrīvošanās alejā 93 ikviens interesents ir aicināts tikties ar Rek...



Komentāri