lv
jmBNjxHo2EupaiZY0oYH766ZSoIWx5mOLFsnpr5C
2630844

Krievijā no sliedēm noskrien 19 vagoni; soctīkli ziņo par sprādzienu

Krievijā no sliedēm noskrien 19 vagoni; soctīkli ziņo par sprādzienu

Krievijā Rjazaņas apgabalā sestdien no sliedēm noskrējuši kravas vilciena 19 vagoni, pavēstīja dzelzceļa uzņēmums, bet ziņu kanāli platformā "Telegram" vēsta, ka pirms avārijas noticis sprādziens.

Vagoni no sliedēm noskrējuši, jo "nepiederošas personas iejaukušās dzelzceļa transporta darbā", pavēstīja uzņēmums "Krievijas Dzelzceļš" (RŽD).

Avārija notikusi plkst.7.12 pēc Maskavas laika (plkst.6.12 pēc Latvijas laika).

Mašīnista palīgs guvis nebūtiskas traumas. Seku likvidēšanai uz avārijas vietu nosūtīti atjaunošanas darbu vilcieni.

"Telegram" kanālu SHOT un 112 avoti apgalvo, ka Rjazaņas apgabalā uz sliežu ceļa noticis sprādziens. Septiņi no 19 vagoniem ar minerālmēslu kravām nogāzušies uz sāniem. Nodarīti postījumi sliedēm.

Avārijas vietā ieradušies izmeklētāji un sapieri, vēsta 112.

Kopš Krievijas pilna mēroga iebrukuma Ukrainā diversijas dzelzceļa tīklā Krievijā un okupētajās Ukrainas teritorijās nav retums.

Diversijas notiek arī Baltkrievijas teritorijā.

Kā skaidro ASV Kara studiju institūta (ISW) analītiķi, pretkara aktīvistu diversijas Krievijas varasiestādēm ir nopietna problēma.

TIEŠRAIDE: Latvijas futbola virslīgas spēle «Valmiera FC» – «Riga FC»
Latvijas futbola virslīgas sezona ieiet finiša taisnē, taču līdz pēdējai spēles minūtei nav skaidrs, kurš šo sezonu noslēgs kā čempions. LTV7 un LSM.lv tiešraidē viena no svarīgākajām spēlēm – pērnās sezonas čempione "Valmiera FC" pret "Riga FC".
Rēzeknieši aicināti stāties NBS par 1400 eiro algu neto un 250 eiro piemaksu

Profesionālajam dienestam var pieteikties jebkurā laikā, pat neizejot no mājām.

No 13. līdz 15.novembrim, katru dienu no plkst.08.00 līdz plkst.17.00 Rēzeknes valstspilsētas pašvaldībā Atbrīvošanās alejā 93 ikviens interesents ir aicināts tikties ar Rek...

Liepājas trūcīgo pēdējā cerība - 4 bezmaksas pārtikas punkti (+VIDEO)

Visgrūtāk izturēt brīvdienas, kad zupas virtuves ciet.

Pērn Finanšu ministrijas prognozētā pārtikas cenu stabilizēšanās nākamajā gadā, attiecīgi – šogad, nepiepildījās. Cenas turpina augt, un josta jāsavelk aizvien ciešāk. Lai atbalstītu tos, kuriem šob...



Komentāri