lv
Wy3hvFgvqwu5u75nd0J1B39fhG19YIzVYxVHaChp
2626525

Grūtībās nokļuvušais Igaunijas prāmis pietauvojies Mērsraga ostā

Grūtībās nokļuvušais Igaunijas prāmis pietauvojies Mērsraga ostā

Grūtībās nokļuvušais Igaunijas prāmis "Amalie" piektdienas pēcpusdienā pietauvojies Mērsraga ostā, aģentūru LETA informēja Jūras spēku sabiedrisko attiecību speciāliste Līva Veita.

Tagad kuģa īpašnieks domās par tālāko rīcību ar prāmi.

Ceturtdien Igaunijas prāmis bija ceļā no Roņu salas uz Kihnu salu, kad laikapstākļu dēļ izkustējās uz prāmja novietotā tehnika un tas sasvērās. Igaunijas glābšanas dienesti veica daļēju cilvēku evakuāciju no prāmja. Prāmja garums ir 25 metri.

Aizvadītajā naktī plkst.3 Jūras spēku Krasta apsardzes dienesta Jūras meklēšanas un glābšanas koordinācijas centrs (MRCC Rīga) saņēma informāciju no Igaunijas, ka prāmis tuvojas Latvijas atbildībā esošiem ūdeņiem un nepieciešams pavadīt kuģi līdz Mērsraga ostai.

Latvijas glābēji nekavējoties norīkoja patruļkuģi "Rēzekne" doties uz notikuma vietu, lai pavadītu prāmi līdz Mērsraga ostai, sniedzot nepieciešamo atbalstu. Tobrīd uz prāmja atradās seši cilvēki.

Bijušais Rīgas domes deputāts Pankratovs varētu būt aizbēdzis uz Krieviju

Meklēšanā izsludinātais bijušais Rīgas domes deputātu Ruslans Pankratovs, kurš apsūdzēts krimināllietā par darbībām, kas vērstas uz nacionālā naida un nesaticības izraisīšanu pret ukraiņiem, aizbēdzis uz Krieviju, ceturtdien pavēstījusi Krievijas Ārlie...

Samazinājusies Latvijas preču eksporta vērtība uz Krieviju un Baltkrieviju

Latvijas preču eksporta vērtība uz Krieviju šogad septembrī salīdzinājumā ar pagājušā gada septembri samazinājusies par 20,2%, kamēr preču eksporta vērtība uz Baltkrieviju sarukusi par 21%, liecina Centrālās statistikas pārvaldes dati.

Savukārt importa ...

Rēzeknes valdošā partija pauž vēlmi paātrināt domes atlaišanas procesu

Rēzeknes domes valdošās politiskās partijas "Kopā Latvijai" valde izplatījusi paziņojumu, kurā pauž vēlmi paātrināt domes atlaišanas procesu un startēt jaunās vēlēšanās nākamgad.

Partijas "Kopā Latvijai" valde uzskata, ka vienīgā pareizā reakcija uz dom...



Komentāri